Waarom glasvezel voor jouw organisatie gaat werken

Je zult je nu ongetwijfeld afvragen, waarom glasvezel? Nou, wij geven 4 goede redenen. Vier hele goede redenen om glasvezel te nemen.

Laten we eerlijk wezen. We kunnen niet zonder een goede en veilige internetverbinding. Zowel privé als zakelijk. Een goede internetverbinding is essentieel voor het functioneren van bijna iedere onderneming. We gebruiken het internet om te communiceren met onze klanten. Voor de administratie én het verkopen van producten en/of diensten. Kijk verder dan DSL of de kabel. In dit artikel vind je 4 redenen waarom glasvezel voor jouw bedrijf gaat werken.

Glasvezel is sneller dan het licht

Glasvezel is razendsnel. Mocht je nog gebruik maken van kabel of VDSl, stap dan snel  over. Er gaat een wereld voor je open! De bandbreedte is namelijk symmetrisch. Dit betekent dat het uploaden net zo snel gaat als het downloaden. Glasvezel is dus ideaal voor zakelijk gebruik. En het maakt niet uit hoeveel mensen er gebruik maken van het netwerk. Met glasvezel blijft de snelheid gelijk.

Glasvezel is betrouwbaar

Zeg maar dag tegen die goeie oude koperkabel. En hallo tegen betrouwbaar internet. Glasvezel is namelijk betrouwbaarder dan ander internet. DSL- en kabelverbindingen hebben weleens last van signaalverlies. Dit komt bijvoorbeeld door radiogolven, elektriciteitsstoten en zelfs slecht weer. Maar glasvezel is niet gevoelig voor deze omstandigheden. Wil jij een stabiele internetverbinding met een zo hoog mogelijk uptime? Dan is glasvezel een uitstekend alternatief.

Glasvezel is toekomstbestendig

Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst. Glasvezel biedt snel en betrouwbaar internet. Ideaal voor de cloud. Zo kun je veel profiteren van alle voordelen en functies die de cloud biedt. Algemene bedrijfsprocessen kunnen bijvoorbeeld sneller en beter worden uitgevoerd. Het limiet van glasvezel? Dat is voorlopig nog niet in zicht. Mogelijk kan met glasvezel in de toekomst een nog hogere snelheid worden behaald. Glasvezel is dus toekomstbestendig! Met glasvezel van Digihero is jouw onderneming klaar voor de toekomst!

Glasvezel is niet duur

Maak je geen gebruik van glasvezel terwijl het voor je deur ligt? Dan ben je een dief van je eigen portemonnee. Mocht er nog geen glasvezel liggen, dan is de aanleg vaak een investering. Maar wel een verstandige investering! De extra snelheid en de symmetrische verbinding wordt steeds belangrijker. Glasvezel kent nog geen limieten, in tegenstelling tot DSL- en kabelverbindingen. Eigenlijk kun je onderneming niet meer om glasvezel. Wanneer ga jij er gebruik kan maken?

Wil je meer informatie over glasvezel?

Bel 010 30 60 000 of mail naar info@digihero.nl. We staan voor je klaar!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30