Zakelijke TV

Interactieve Zakelijke TV van Digihero biedt een dynamische en meeslepende tv-ervaring, specifiek ontworpen voor de zakelijke omgeving. Deze service biedt gebruikers de mogelijkheid om programma’s te pauzeren, terug te kijken en op te nemen, maar gaat ook een stap verder door zakelijke functies aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven.

Meer dan 50 zenders
Gratis installatie
Toon eigen content met Narrowcasting
Live TV pauzeren
Voor zowel kleine als grote bedrijven

Meer dan alleen entertainment

Zakelijke televisie met DigiHero's gaat verder dan puur entertainment. Verrijk de dag van je collega's en bezoekers met topzenders en op maat gemaakte informatie. Of je nu een knus thuiskantoor hebt of een bruisend bedrijfspand, onze live televisie in HD-kwaliteit verhoogt de sfeer en biedt persoonlijke communicatiemogelijkheden. Met DigiHero's Zakelijke TV transformeer je elk kijkmoment in een gelegenheid om te verbinden en te informeren.

De pakketten: TV op z'n best

Niets brengt mensen meer samen dan samen een spannende voetbalwedstrijd kijken of het laatste nieuws te bespreken. Met Digihero's Zakelijke TV transformeer je elke ruimte in een plek waar herinneringen worden gemaakt en live momenten worden gedeeld. En weet je wat het beste is? Je krijgt niet alleen toegang tot al je favoriete zenders in HD-kwaliteit, maar we zorgen ook dat alles piekfijn wordt geïnstalleerd, zonder extra kosten.

Zakelijke TV

 
Draadloos
  • Standaard zenderpakket met 50+ TV zenders in HD
  • Narrowcasting
  • Gratis installatie

EPSN Compleet

Bedraad
  • 4 ESPN-kanalen
  • Live Eredivisie, UEFA Europa & Conference League, MLS en Copa Libertadores
  • Naast voetbal ook WTA-tennis, MLB, NFL en NHL

Ziggo Sport Totaal

Camera
  • 6 Ziggo sportzenders
  • Live Premier League, La Liga en Serie A
  • Formule 1, Formule 2, Indy Car, NASCAR en DTM

Maak het persoonlijk met Narrowcasting

Met Narrowcasting krijg je de regie in handen. Wil je een zelfgemaakte video tonen, een belangrijke mededeling delen of een webpagina weergeven? Het kan allemaal. Je kunt je content zelfs afstemmen op specifieke locaties: begroet je bezoekers met een warm welkom bij de receptie en houd je team up-to-date met het laatste bedrijfsnieuws in de kantine. Met Digihero's Narrowcasting bepaal jij wat je toont en aan wie.

Neem contact op

Andere diensten van Digihero

Naast Zakelijke TV regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere Telefonie en Clouddiensten, maar ook Glasvezel en PIN aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img