Internet

Snel en goed werkend internet. Altijd en overal. We begrijpen als geen ander dat het heel belangrijk is om een stabiele internetverbinding te hebben. Mailen, internetbellen, online vergaderen of grote databestanden verzenden. We bieden snel tot supersnel internet. En we zorgen ervoor dat alles goed werkt en blijft werken. Met Zakelijk Internet van Digihero heb je een stabiele en betrouwbare verbinding in huis.

Internet

We leveren de snelste verbinding op jouw locatie, waarbij je gegarandeerd online blijft. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie en gaan niet weg voordat je een stabiele internetverbinding hebt.

Lees meer
Zakelijk Wifi

Een volledig dekkende Wifi in je gehele bedrijfspand? We zorgen ervoor dat je overal perfect berijk hebt met de Access Points van TP-Link en Ubiquiti. Profiteer van een optimaal signaal, zelfs met veel gebruikers.

Lees meer
Secure Internet

Van jouw pc tot mobiele apparaten of alle online activiteiten van je medewerkers. Wat je ook wilt beschermen, wij hebben de juiste beveiligingsoplossingen.

Lees meer
Glasvezel

Razendsnel internetten, telefoneren en moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden. Glasvezel is voor elke ondernemer de nieuwe norm.

Lees meer
5G Backup

Graafwerkzaamheden in de straat, noodweer; Met de 5G Backup optie van Digihero zorg je voor een backup voor jouw primaire glasvezelconnectie zodat jouw bedrijf 24/7 online blijft ondanks invloeden van buitenaf.

Lees meer
ThreadScan

Of je nou een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze scans bieden een essentiële bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken.

Lees meer

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30