Internet

Snel en goed werkend internet. Altijd en overal. We begrijpen als geen ander dat het heel belangrijk is om een stabiele internetverbinding te hebben. Mailen, internetbellen, online vergaderen of grote databestanden verzenden. We bieden snel tot supersnel internet. En we zorgen ervoor dat alles goed werkt en blijft werken. Met Zakelijk Internet van Digihero heb je een stabiele en betrouwbare verbinding in huis.

Internet

We leveren de snelste verbinding op jouw locatie, waarbij je gegarandeerd online blijft. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie en gaan niet weg voordat je een stabiele internetverbinding hebt.

Ubiquiti Access Point

Een volledig dekkende wifi in je gehele bedrijfspand? We zorgen ervoor dat je overal perfecte wifi hebt met Ubiquiti Acces Points. Profiteer van een optimaal signaal, zelfs met veel gebruikers.

PC & Internetbescherming

Van jouw pc tot mobiele apparaten of alle online activiteiten van je medewerkers. Wat je ook wilt beschermen, wij hebben de juiste beveiligingsoplossingen.

Glasvezel

Razendsnel internetten, telefoneren en moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden. Glasvezel is voor elke ondernemer de nieuwe norm.

Lees meer
Microsoft 365

Altijd en overal toegang tot jouw agenda, e-mail en bestanden. Met Microsoft 365 beschik je overal over jouw vertrouwde office-programma's.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30