VaMo

Combineer het beste twee werelden met VaMo (Vast op Mobiel): je vaste nummer in je broekzak! Waar je ook bent, je bent altijd bereikbaar alsof je op kantoor zit. Bij Digihero snappen we dat dit goud waard is. Dus, op zoek naar een manier om optimaal bereikbaar te zijn? Wij helpen je graag.

VaMo Vaste Telefonie
Beter klantcontact
Flexibeler en mobieler werken
Kostenbesparend
Bellen en gebeld worden op één nummer

Wat is Vast op Mobiel?

Wat bedoelen we precies met Vast op Mobiel? Denk aan je vertrouwde vaste lijn maar dan op je smartphone! En op die van je collega's. Je bent overal bereikbaar op je vaste nummer, maar dan zonder de draadjes. En je hebt de functionaliteiten van vaste telefonie op jouw mobiele toestel.

Bekijk de aanbiedingen

Onze VaMo-partners

De voordelen

Altijd bereikbaar

Of je nu op kantoor bent, thuis werkt, of onderweg bent, je blijft altijd bereikbaar op één en hetzelfde nummer.

Flexibiliteit

Werk je een dag thuis of ben je op zakenreis? Het maakt niet uit waar je bent; je communicatie blijft ononderbroken.

Gemak

Je hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende nummers of apparaten. Al je oproepen, voicemails en berichten bevinden zich op één plek.

Kostenbesparing

Door gebruik te maken van één geïntegreerd systeem kun je besparen op communicatiekosten, vooral als je vaak op verschillende locaties werkt.

Vast Mobiel integratie KPN & Odido

VaMo

We bieden vast-mobiel integratie oplossingen van KPN én Odido. Zie het niet als zomaar een dienst; het is dé oplossing voor iedereen die waarde hecht aan continue bereikbaarheid in onze snel veranderende wereld! Combineer het beste van twee werelden waarmee jouw bereikbaarheid boost en daarmee jouw klanttevredenheid!

Neem contact op

Andere diensten van Digihero

Naast Vaste Telefonie regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere de ThreadScan en Clouddiensten, maar ook Glasvezel en PIN aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img