Pinapparaat

Klanten pinnen steeds vaker in plaats van dat zij contant betalen. Logisch, want het is veiliger, sneller en dus makkelijker. Wil je dat klanten ook bij jou kunnen pinnen? Of je nu een klein dorpscafé bezit, of een grote bouwmarkt, Digihero biedt PIN-oplossingen voor elke ondernemer.

POS
1e maand gratis
Vast of mobiel
Met of zonder abonnement
Gratis installatie
Vrijblijvende offerte

Vast pinapparaat

Ga je voor een vast of mobiel pinapparaat? Dit hangt volledig af van je bereik. Rekenen klanten op een vaste plek af in jouw winkel? Dan is een vast pinapparaat de oplossing. Dit zien we vaak bij kassasystemen in bijvoorbeeld kledingwinkels, fietsenwinkels, dierenwinkels, et cetera. Wanneer je gaat voor een vast pinapparaat ben je verbonden via de vaste lijn, en dus optimaal verbonden met het internet. Onze vaste pinapparaten zijn, mede daardoor, snel en efficiënt. Tevens werken de pinapparaten met verschillende betaalmethoden en zijn ze fraudebestendig.

Mobiel pinapparaat

De andere mogelijkheid is een mobiel pinapparaat. Met onze mobiele pinapparaten is het mogelijk om contactloos te betalen, wat natuurlijk heel prettig is. Bovendien kunnen klanten met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mastercard, betalen. We bieden volledig zelfstandige werkende pinautomaten aan en een geen-gedoe garantie. Digihero zorgt ervoor dat de apparaten worden gekoppeld aan smartphone of tablets. Eenvoudig, betrouwbaar en je hebt geen gedoe meer!

Bekijk de aanbiedingen

Onze Pinpartners

Sepay logo Worldline logo

Sepay pinautomaten

Sepay heeft perfecte oplossingen voor pinnen. Heb je bijvoorbeeld een vast afrekenpunt met een baliefunctie? Dan is PIN Vast iets voor jou. Zo kun je de betalingen vanaf jouw plek invoeren en kan de vaste pinautomaat op zijn eigen plaats blijven staan. PIN Mobiel maakt altijd verbinding met het sterkste signaal en je kunt deze door heel Nederland gebruiken. Pin Mobiel is ideaal voor onder andere taxichauffeurs, koeriers en horeca-ondernemers. Pin Mini is een kleinere automaat die geen smartphone nodig heeft. Ideaal voor ondernemers die (veel) bezorgingen verrichten of als je een extra pinautomaat wil inzetten.

Nu tijdelijk vanaf
€19,95 p/m
Nu tijdelijk vanaf
€19,95 p/m

Sepay Vast

Worldline logo
 • Standalone Pinapparaat
 • Voor veel situaties inzetbaar
 • Aan te sluiten op ethernet

Sepay Mobiel

Worldline logo
 • In heel de Eurozone te gebruiken
 • Krachtige batterij (tot wel 48 uur)
 • Eenvoudig opladen via USB

Sepay Mini

Worldline logo
 • Compact
 • Snelle transactieverwerking
 • Ideaal als extra Pinautomaat

Wordline pinautomaten

Wil je meerdere pinapparaten aansluiten op dezelfde kassa, of een koppeling met het Lightspeed Kassasysteem? Met Worldline pinapparaten bieden we ook hier de ideale pinoplossing. Worldline is leverancier van betaalautomaten, creditcard- verwerking en e-payment services. Het biedt je in combinatie met Lightspeed de mogelijkheid om via elk device jouw volledige assortiment, ook online te presenteren en te verkopen. Je klanten kunnen zowel in de winkel als online afrekenen via hetzelfde kassasysteem.

Wordline heeft zowel een vaste (Yomani) als mobiele (Yoximo) oplossingen voor pinnen.

Nu tijdelijk vanaf
€29,95 p/m
Nu tijdelijk vanaf
€29,95 p/m

Worldline Yomani

Worldline logo
 • Snel contactloos betalen
 • Robuust en strak design
 • Alle bekende betaalopties, ook met kaart of smartphone

Worldline Yoximo

Worldline logo
 • Extreem snelle betalingen
 • Krachtige batterij (tot wel 24 uur)
 • Meerdere apparaten te koppelen aan 1 kassa.

Andere diensten van Digihero

Naast Pinoplossingen regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere Telefonie en Glasvezel, maar ook Clouddiensten en onze ThreadScan aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img