Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel van Digihero

Internet. Inmiddels is het net zo onmisbaar als water en elektriciteit. En laten we eerlijk zijn, we kunnen ook niet meer zonder. Een goede en veilige internetverbinding is essentieel voor het functioneren van iedere ondernemer. Je gebruikt internet om met klanten te communiceren, administratie zaken en voor het verkopen van producten en/of het verlenen van diensten. Internet is belangrijk en we gebruiken het steeds meer. Glasvezel is een internetverbinding dat het gebruik kan opvangen.

Allereerst, wat is glasvezel?

Glasvezel is een vezel, zo dun als een haar, gemaakt van een speciaal soort glas. Deze glasvezels zorgen ervoor dat jouw data, vertaald in laserlicht, extreem snel worden verstuurd. De laser knippert en hoe sneller het knippert, des te sneller kan informatie voer en weer worden gestuurd. Dit is vergelijkbaar met morsecode, waarbij informatie wordt overgebracht door middel van korte en lange signalen. Het glasvezelnetwerk heeft een enorme capaciteit waardoor het moeiteloos grote hoeveelheden data aankan. Het wordt dan ook niets voor niets het netwerk van de toekomst genoemd.

Sneller dan het licht

Glasvezel is sneller dan het licht. Stap je open naar glasvezel, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. De bandbreedte is symmetrisch, dit houdt in dat het uploaden net zo snel gaat als downloaden. Glasvezel is daarom een aanrader voor elke onderneming! En het maakt niet uit hoeveel mensen er gebruik van maken, de snelheid blijft gelijk. Hierdoor kunnen algemene bedrijfsprocessen sneller en beter worden uitgevoerd. Er zijn geen limieten en in de toekomst kan er hogere snelheden worden behaald.

Glasvezel is ideaal voor de cloud

Je bent bezig met een enorm groot en belangrijk project. Er moeten deadlines gehaald worden. Dan is signaalverlies op dat moment wel jouw grootste vijand. Er zijn factoren, zoals radiogolven, elektriciteitsstoten en slecht weer, die signaalverlies kunnen veroorzaken bij DSL- en kabelverbindingen. Kies daarom voor Zakelijk Glasvezel van Digihero. Signaalverlies is verleden tijd! Glasvezel is namelijk ongevoelig voor dergelijke storingen en vertragingen. Je hebt een stabiele verbinding met een zo hoog mogelijke uptime. Met zakelijk glasvezel is jouw onderneming altijd online!

Klaar voor de toekomst

Internet, telefonie, online back-ups, pintransacties, videoconferencing en meer. Glasvezel kan alles aan, zonder storingen, onderbrekingen of vertragingen. Het personeel kan ongehinderd in een hoog tempo gewenste (online) werkzaamheden verrichten. Internet van de hoogste kwaliteit is een must en glasvezel is het antwoord. Je bent klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel van Digihero

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30