Telefonie

Of je nu een bakker bent, een slager op de hoek of een sportzaak hebt. Je wilt altijd bereikbaar blijven, het liefst zonder gedoe met nóg meer kabels. Wij bieden de oplossing, namelijk zakelijk bellen via internet. Dit kan via een vaste lijn, telefooncentrale in de cloud of een groepsgesprek. Welke dienst je ook kiest, onze zakelijke telefonie sluit aan op jouw behoeften.

Onbeperkt bellen

Bel onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand. Je hebt uitgebreide functionaliteiten en een optimale bereikbaarheid.

Mobiel

We bieden ook zakelijke mobiele abonnementen aan. Onbeperkt bellen en sms'en voor een vast maandbedrag. Het is maandelijks opzegbaar, wel zo makkelijk!

Lees meer
Vast-mobiel

Een vaste telefoon hoeft allang niet meer vast te zijn. Met vast-mobiel integratie heb je alle voordelen van je vaste zakelijke nummer beschikbaar op je mobiel.

Conference call

Overleg met collega's van andere vestigingen, werk samen met een partner aan een project en bespaar reistijd. Op afstand vergaderen, dat kan met een conference call.

Doorschakelservice

Blijf op jouw voorwaarden bereikbaar voor klanten op vast en mobiel. Regel zelf wanneer je bereikbaar bent en wanneer klanten je voicemail horen met onze doorschakelservice.

Fax over IP

Faxen, het blijft een belangrijk communicatiemiddel voor diverse sectoren. We bieden een compleet faxoplossing voor jouw bedrijf. Betrouwbaar, veilig en makkelijk.

Xelion

Dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met Xelion kun je naast bellen en gebeld worden, ook diverse CRM systemen integreren met jouw eigen telefonie oplossing.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30