Telefonie

Of je nu een bakker bent, een slager op de hoek of een sportzaak hebt. Je wilt altijd bereikbaar blijven, het liefst zonder gedoe met nóg meer kabels. Wij bieden de oplossing, namelijk zakelijk bellen via internet. Dit kan via een vaste lijn, telefooncentrale in de cloud of een groepsgesprek. Welke dienst je ook kiest, onze zakelijke telefonie sluit aan op jouw behoeften.

Vaste Telefonie

Bel onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand. Je hebt uitgebreide functionaliteiten en een optimale bereikbaarheid.

Lees meer
Mobiel

We bieden ook zakelijke mobiele abonnementen aan. Onbeperkt bellen en sms'en voor een vast maandbedrag. Het is maandelijks opzegbaar, wel zo makkelijk!

Lees meer
VaMo

Een vaste telefoon hoeft allang niet meer vast te zijn. Met vast-mobiel integratie heb je alle voordelen van je vaste zakelijke nummer beschikbaar op je mobiel.

Lees meer
Fax over IP

Faxen, het blijft een belangrijk communicatiemiddel voor diverse sectoren. We bieden een compleet faxoplossing voor jouw bedrijf. Betrouwbaar, veilig en makkelijk.

Lees meer

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30