Glasvezel

Digihero staat klaar voor het mkb, zodat ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun vak. Omdat we zo nauw betrokken zijn bij alle mkb-ondernemingen zien wij als geen ander het belang van razendsnel internet. En razendsnel internetten? Dat gaat het beste met glasvezel. Dit is namelijk een stuk sneller dan via DSL of de kabel. Het gaat hierbij om snelheden van minimaal 50 Mbps tot pakketten met wel 1 Gbps! Benieuwd of zakelijk glasvezel internet voor jouw bedrijf beschikbaar is?

doe de postcodecheck!
Glasvezel
Zorgeloze installatie door onze monteurs
Klaar voor de toekomst
Razendsnel downloaden én uploaden
Minder storingsgevoelig dan DSL of de kabel

Is glasvezel al beschikbaar op jouw adres?

Doe direct de postcodecheck!

Wat is glasvezel?

Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door een dunne draad wordt de door jou verzonden data verstuurd met knipperende lichtsignalen. Glasvezel is duurzaam omdat het veel minder energie kost. Daarnaast is glasvezel ook minder gevoelig voor storingen omdat het minder gevoelig is voor factoren van buitenaf. Dit draagt dus bij aan de effectiviteit van jouw bedrijf. Glasvezel maakt daarbij gebruik van een eigen netwerk en is stabieler en sneller dan DSL.

Digihero glasvezel partners

Zakelijk glasvezel van Digihero

Naast de extreem hoge snelheid van het internet is een belangrijk voordeel van glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid hetzelfde zijn. Iets versturen duurt dus even lang als het downloaden. Een hoge uploadsnelheid is handig als je zelf vaak grote bestanden, zoals foto’s en video’s, op internet zet. Het is trouwens ook terug te zien tijdens videobellen: je eigen videobeeld wordt snel en met hoge kwaliteit verstuurd en de beelden die je ziet worden op hetzelfde tempo opgehaald. Het is dus al helemaal prettig videobellen wanneer beide partijen voorzien zijn van een glasvezel verbinding.

Waarom kiezen voor Digihero?

Al meer dan 30.000 ondernemers die kozen voor Digihero gingen jou voor. Als echt Rotterdams ICT-bedrijf maken we graag duidelijke afspraken zodat jij vanaf het eerste moment weet wat je van ons kunt verwachten. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Met een uitstekende service, fantastische producten en diensten willen wij voor jouw bedrijf de beste zakelijke ICT regelen. Maken we een foutje, dan zorgen we voor een snelle en fijne oplossing. Ons doel is om bij te dragen aan het succes van jouw onderneming. Met onze razendsnelle glasvezel diensten ben je altijd bereikbaar en sta jij net zo klaar voor klanten als wij klaar staan voor jou.

Heb je vragen? Neem dan snel contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.

Wat kost Digihero Glasvezel?

Ons glasvezelabonnement is duurder dan een vergelijkbaar DSL- of kabelabonnement. Dit omdat we hier simpelweg veel hogere kwaliteit Internet mee kunnen leveren. Is er in de wijk van jullie bedrijf nog geen glasvezel aangelegd? Dan is het verstandig om je vast aan te melden. Dit kan op dat moment vaak nog kosteloos, zonder abonnement verplichting. Onze glasvezel abonnementen starten vanaf een bedrag van €44,95 per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op.

nu tijdelijk vanaf
€63,95 p/m
Glasvezel

5G Backup

Ondanks dat glasvezel een stuk stabieler is dan een reguliere breedbandverbinding, kan het nog steeds voorkomen dat jouw verbinding wegvalt door externe factoren. Graafwerkzaamheden in de straat, noodweer; Met de 5G Backup optie van Digihero zorg je voor een backup voor jouw primaire glasvezelconnectie zodat jouw bedrijf 24/7 online blijft ondanks invloeden van buitenaf. Wil jij ook dat jouw bedrijf altijd online bereikbaar is? Neem dan contact op en vraag naar de Digihero 5G Backup dienst.

Neem contact op

Zakelijk glasvezel internet in jouw regio?

De verglazing van Nederland gaat snel. Wil jij ook profiteren van razendsnel en stabiel internet? Maak dan een afspraak met een van onze Technisch Adviseurs in jouw regio. Digihero levert glasvezel via meerdere netwerken waardoor we op vrijwel elk adres glasvezel beschikbaar kunnen stellen. Door de duurzaamheid van glasvezel ben je zo ook nog eens toekomstbestendig.

Digihero glasvezel in 4 stappen

1

Onze Technisch Adviseur komt langs voor een locatie-inventarisatie en een volledige offerte op maat.

2

Na akkoord op de offerte, wordt je nog een keer gebeld om te kijken of jouw bestelling compleet is.

3

Alles compleet?
Dan plannen we samen de installatie in op een dag die jou uitkomt.

4

De Digihero installateur sluit je aan op ons razendsnelle glasvezelnetwerk en zorgt er voor dat alles werkt.

Andere diensten van Digihero

Naast Glasvezel regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere Pin en Kassasystemen, maar ook vaste Telefonie en Clouddiensten aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img