ThreadScan

Wil je er zeker van zijn dat jouw website en netwerk veilig zijn tegen de nieuwste bedreigingen? Dan is een vulnerability scan van ThreadStone precies wat je nodig hebt! Speciaal voor Digihero heeft ThreadStone een scan opgezet, waarmee snel en efficiënt de zwakke plekken in jouw systemen en netwerken kunnen worden opgespoord.

ThreadScan
Gratis installatie en configuratie
Maandelijkse rapportage
Voor zowel websites als netwerken
Voorkom datalekken
Voor zowel kleine als grote bedrijven

Bescherm jouw organisatie tegen Cyberaanvallen

Ervaren ethisch hackers scannen jouw firewall, router of website dagelijks op kwetsbaarheden en beveiligingsproblemen, bieden maandelijkse rapportage over de resultaten van de scans (Bronze) en geven concrete aanbevelingen voor eventuele herstelacties (Silver en Gold). De scans zijn volledig geautomatiseerd en worden uitgevoerd door ervaren professionals die werken volgens de nieuwste beveiligingsnormen en best practices. Of je nou een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze scans bieden een essentiële bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken.

Onze Cybersecurity partner:

Onze verschillende Cyberscans

ThreadScan IP

Beveiligingslekken in jouw firewall of router kunnen jouw bedrijf kwetsbaar maken voor aanvallen van kwaadwillende hackers. Met de professionele vulnerability scan van ThreadStone kunnen we jouw netwerk veiliger maken en potentiële kwetsbaarheden identificeren voordat deze door cybercriminelen worden misbruikt.

Threadscan Web

Wil je er zeker van zijn dat jouw website veilig is voor bezoekers en dat je geen gevoelige gegevens lekt? De professionele vulnerability scan van ThreadStone om jouw website te controleren helpt je hierbij! Hiermee kun je met een gerust hart jouw website online houden en jouw bezoekers de bescherming bieden die ze verdienen.

Bescherm uw organisatie vandaag nog tegen cyberaanvallen en neem contact op met ons team voor bescherming van uw website en uw netwerk tegen cyberdreigingen!
Dienst Bronze Silver Gold
Automatische dagelijkse scanning van publieke IP adres of website op kwetsbaarheden
Gratis installatie en configuratie
Automatische maandelijkse rapportage via E-mail
Analyse en melding door ethisch hacker bij nieuwe kwetsbaarheden in de scans die volgens de internationale CVSS een kritiek risico vormen
Analyse en melding door ethisch hacker bij nieuwe kwetsbaarheden in de scans die volgens de internationale CVSS een hoog of kritiek risico vormen

Andere diensten van Digihero

Naast onze ThreadScan regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere Telefonie en PIN, maar ook Glasvezel en Clouddiensten aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img