5G Backup

Ondanks dat glasvezel een stuk stabieler is dan een reguliere breedbandverbinding, kan het nog steeds voorkomen dat jouw verbinding wegvalt door externe factoren. Graafwerkzaamheden in de straat, noodweer; Met de 5G Backup optie van Digihero zorg je voor een backup voor jouw primaire glasvezelconnectie zodat jouw bedrijf 24/7 online blijft ondanks invloeden van buitenaf. Wil jij ook dat jouw bedrijf altijd online bereikbaar is? Neem dan contact op en vraag naar de Digihero 5G Backup dienst.

Glasvezel
Altijd Online
Geheel automatisch
Voorkom omzet en productieverlies
Click & Play

5G Backup dongel

Wil je ervoor zorgen dat jouw connectie redundant is? Of simpeler gezegd: een back-up hebben voor jouw internetverbinding? Dan is de ‘backup dongel’ het product voor jou! Valt de verbinding onverhoopt weg? Met deze oplossing schakel je de verbinding over naar het mobiele 5G netwerk via de simkaart in deze dongel. Fijn toch, zo’n extra stok achter de digitale deur?

Een andere, minder vaak voorkomende, mogelijkheid is de 5G backup modem. De SIM plaatsen zal dan direct in het modem geplaatst worden in plaats van de dongel. Hiermee schakelt de verbinding, wanneer deze wegvalt, automatisch over op de 5G Backup verbinding via de modem zélf.

Onze 5G partner

Odido logo

Voorkom omzet en productieverlies

Weet je wat het kost als jouw bedrijf even stil ligt? Of langere tijd? Geloof ons, daarvan schrik je! We vinden het bij Digihero daarom fijn als we 5G Backup kunnen plaatsen. Mocht er dan toch iets fout gaan, dan ben je in ieder geval voorzien van een backup.

Altijd Online

Want zelfs als de verbinding in jouw omgeving wegvalt, blijf jij gewoon online.

Geen verlies

Je blijft online, jouw medewerkers dus ook. En je blijft dus productief en levert niet in op je winst. En geloof ons: dat kan snel in de papieren lopen!

Gemak

Dat overschakelen klinkt moeilijk, maar wij zorgen ervoor dat dit geheel automatisch gebeurt.

Vanaf
€14,95 p/m
Vanaf
€14,95 p/m

Andere diensten van Digihero

Naast jouw backup-verbinding regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere de online ThreadScan en PIN, maar ook vaste Telefonie en Clouddiensten aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img