Secure Internet

Secure Internet van Digihero blokkeert onveilige websites wanneer jij of één van jouw collega’s aan het internetten is op zijn/haar smartphone, tablet of computer, mits verbonden met de internetverbinding van Digihero (vast of via wifi). Digihero blokkeert deze websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Zo ben je beveiligd tegen schadelijke websites en links waar virussen, malware en ransomware op staan.

foip_header
Automatische Bescherming
Voor alle verbonden apparaten
Blokkeer onveilige websites
Webfilter
Vast bedrag per maand

Veilig Internet

Als je een eigen zaak runt en veel online bezig bent, wil je natuurlijk niet dat je bedrijfsgegevens in gevaar komen. Gelukkig regelt Digihero dit voor je met Secure Internet. Hiermee zorgen we ervoor dat al je apparaten die zijn aangesloten, veilig zijn. Dus geen gedoe met enge malware, ransomware of virussen die je bedrijf kunnen verstoren. Veiligheid voorop!

Bekijk de aanbiedingen

Onze Secure Internet partner:

Secure Internet aanbiedingen

We bieden secure internet al vanaf €6,95 per maand! Hierbij heb je twee opties, één voor de kleinere ondernemer en één voor de grootverbruiker:

Nu tijdelijk vanaf

€6,95 p/m

Nu tijdelijk vanaf

€6,95 p/m

Secure Internet
< 100 Mbps

Worldline logo Worldline logo

Secure Internet
> 100 Mbps

Worldline logo Worldline logo

Andere diensten van Digihero

Naast Vaste Telefonie regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere de ThreadScan en Clouddiensten, maar ook Glasvezel en PIN aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img