Breedband Internet

Wat is de beste verbinding voor jouw organisatie? Stelt deze verbinding je in staat efficiënter te werken, grote bestanden snel te delen en vlekkeloos te videovergaderen? Ontdek de kracht van snelle connectiviteit met Breedband van Digihero.

Betrouwbare BVDSL verbinding
Snelheid op basis van jouw behoefte
Gratis zorgeloze installatie door onze monteurs
Vast bedrag per maand

Breedbrandverbinding voor jouw bedrijf

We begrijpen maar al te goed dat in de digitale wereld van vandaag, een snelle, betrouwbare internetverbinding de ruggengraat is van elk succesvol bedrijf. Daarom zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de wereld van verbindingen, naast Glasvezel bieden we ook breedband internet. Of je nu een klein startend bedrijf bent of een gevestigde speler in de markt, wij hebben de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft om te floreren in het tijdperk van constante verbondenheid. Scroll verder en laat je informeren over de mogelijkheden van breedband internet en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Bekijk de aanbiedingen

Onze Breedband Internetpartners

Breedband abonnementen

Bij Digihero bieden we een scala aan breedbandabonnementen die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar razendsnelle downloadsnelheden, betrouwbaarheid, of beide, we hebben de juiste oplossing. Onze abonnementen zijn als een menu met opties. Weet je niet welke optie het beste is voor jouw bedrijf? Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Nu tijdelijk vanaf

€69,95 p/m

Nu tijdelijk vanaf

€69,95 p/m

50/5 Mbit

Worldline logo Worldline logo

100/30 Mbit

Worldline logo Worldline logo

200/60 Mbit

Worldline logo

Andere diensten van Digihero

Naast jouw Breedband Internet regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere de online ThreadScan en Clouddiensten, maar ook Glasvezelverbindingen en PIN-systemen aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img