Een pinapparaat voor elke ondernemer

Klanten pinnen steeds vaker. Logisch, want het snel, makkelijk en veilig. Eigenlijk is het voor iedere ondernemer een must om een pinapparaat te hebben. Of u nu een snackbar bezit of een grote kledingwinkel. Digihero biedt pinoplossingen aan voor elke ondernemer.

Pinnen kan via een gewone internetverbinding. Hierdoor is het een veilig en snelle manier van betalen. Zeker wanneer je geen extra kosten hebt voor een speciale pinlijn. Wij leveren een geschikte en veilige internetverbinding voor het pinnen. Met de alles-in-een betaalautomaten van Digihero is het mogelijk om niet alleen contactloos, maar ook met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mastercard, te betalen.

Zelfstandig werkende pinautomaten

We bieden drie soorten pinautomaten aan. Dit zijn de volgende pakketten: vast, mobiel en mini.

Vaste pinautomaten

Razendsnel je betalingen afhandelen. De vaste pinautomaten zijn snel, contactloos, veilig en betrouwbaar. Een vast pinautomaat maakt gebruik van een bekabelde internetaansluiting en transacties worden zeer snel verwerkt. Het model heeft een compact uitvoering, hierdoor neemt het weinig plaats in op jouw balie. Met een helder display en verlichte toetsen, is het pinautomaat ideaal voor ondernemers met een toonbank.

Mobiele automaten

Overal pinnen met onze mobiele pinautomaten. Alle pinautomaten zijn gebruiksvriendelijk, compact en snel. De automaten zijn uitgerust met GRPS, waardoor je overal in Nederland (en daarbuiten) kunt pinnen. De mobiele automaten zijn zeer geschikt voor koeriers, horecaondernemers, taxichauffeurs en standhouders.

Mini

Klein, maar fijn. Deze kleine pinautomaat kan overal in Nederland gebruikt wordt, omdat het uitgerust is met GPRS. Met een opgeladen batterij gaat een Mini ruim 12 uur mee en kan opgeladen worden met de micro USB-aansluiting. Een Mini pinautomaat heeft een compact formaat waardoor het ideaal is voor ondernemers die (veel) bezorgingen verrichten.

Meer informatie over onze pinoplossingen nodig?

Vragen over de pinautomaten? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of per mail.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30