Microsoft 365

Microsoft 365, de ultieme productiviteitsoplossing, biedt een geïntegreerd pakket van applicaties en services die de manier waarop mensen werken en communiceren, transformeren. Met een overvloed aan functies en mogelijkheden, biedt Microsoft 365 een one-stop-shop voor al uw zakelijke behoeften.

Bekijk de abonnementen
MS365
Iclusief Microsoft Teams
Desktopversies van Office-apps
Overal, op elk apparaat
Altijd de laatste software versies
Bestanden opslaan en delen met collega's

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een alles-in-één abonnementsservice dat ontworpen is om productiever te zijn en meer gedaan te krijgen, zowel thuis als op het werk. Het biedt toegang tot de nieuwste versies van Microsoft Office-toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, evenals andere essentiële tools zoals Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint

Standaard inbegrepen applicaties

MS Access MS Excel MS Exchange MS Onedrive MS Outlook MS Powerpoint MS Publisher MS Sharepoint MS Teams MS Word

Onze Microsoft abonnementen

Het Microsoft 365 Business Standard abonnement is bij Digihero al beschikbaar voor slechts €10,50 per maand en biedt toegang tot alle essentiële Microsoft applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint,inclusief OneDrive cloudopslag en diverse samenwerkingstools zoals Teams.

Als jij meer geavanceerde beveiligings- en compliance-functies nodig hebt, kun je natuurlijk ook kiezen voor het Microsoft 365 Business Premium abonnement van €18,60 per maand. Met dit abonnement krijg jij toegang tot alle tools die je ook ontvangt bij het Business Standard abonnement, plus aanvullende functies zoals geavanceerde dreigingsbeveiliging, informatiebescherming en beveiligingsbeheer. Met Microsoft 365 kun jij je dus volledig richten op jouw kernactiviteiten en zo jouw productiviteit en efficiëntie verhogen.

Microsoft 365
Business Standard

 

  • Alle bekende Microsoft Office apps
  • 1TB Cloudopslag per gebruiker
  • 24/7 Microsoft websupport
Word
Excel
Powerpoint
Teams
Outlook
OneDrive
Sharepoint
Exchange
Access
(pc only)

Publisher
(pc only)

Nu tijdelijk vanaf
€11,95
p/m

Microsoft 365
Business Premium

Business Standard, plus:

  • Dreigingsbeveiliging
  • Informatiebescherming
  • Beveiligingsbeheer
Word
Excel
Powerpoint
Teams
Outlook
OneDrive
Sharepoint
Exchange
Access
(pc only)

Publisher
(pc only)

Intune


Azure Information Protection
Nu tijdelijk vanaf
€26,95
p/m

Microsoft 365 vs Microsoft Office

Het belangrijkste verschil tussen Microsoft 365 en Microsoft Office is de Cloud.
Microsoft Office is een softwarepakket dat eenmalig wordt aangeschaft. Het bestaat uit een aantal klassieke Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint. Deze toepassingen blijven permanent op je computer geïnstalleerd, maar je ontvangt geen verdere updates of upgrades tenzij je besluit een nieuwere versie te kopen

Microsoft 365 is daartegenover een abonnementsservice in de Cloud, met een uitgebreider aanbod aan functionaliteiten dan alleen de klassieke Office-toepassingen.. Als Microsoft 365 abonnee word je namelijk automatisch voorzien van alle updates en upgrades vanuit de Cloud, waardoor je ook altijd de laatste versies van de software in je bezit hebt. Naast de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook bevat Microsoft 365 ook andere diensten en tools zoals OneDrive, SharePoint en Teams. daar waar wij de voordelen zien van de Microsoft 365 abonnementsservice ten opzichte van Microsoft Office, zowel op papier als in de praktijk, bieden wij bij Digihero alleen Microsoft 365 als abonnementsservice aan.

Andere diensten van Digihero

Naast Microsoft 365 regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere Telefonie en Glasvezel, maar ook Clouddiensten en onze ThreadScan aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img