Mobiel

Op zoek naar een zakelijk Sim Only-abonnement, maar twijfel je nog over de looptijd? Met een zakelijk Sim Only van Digihero heb je de keuze uit een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Met een @Work Unlimited abonnement maak je gebruik van het veilige mobiele netwerk van Odido, maar geniet je nog steeds de ondersteuning zoals je die van Digihero gewend bent.

Mobiel
Onbeperkt bellen
Maandelijks opzegbaar
Beste mobiele netwerk van Nederland
Abonnementen zowel mét als zónder toestel

Online zonder zorgen

De afgelopen jaren heeft Odido het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dat blijkt uit onderzoeken van onder meer OpenSignal, Ookla en P3. Met @Work Unlimited ben je dus niet alleen zorgeloos, maar ook nog eens supersnel online.

Onze mobiele partner

Onbeperkt bellen met klanten en collega's

Naast onbeperkt mobiel internetten, kun je met ons Unlimited-abonnement ook nog eens onbeperkt bellen in Nederland, en de EU. En daarnaast ook nog in de VS via het netwerk van T-Mobile USA. Zo ben je voor je klanten en collega’s zelfs ver weg van huis net zo bereikbaar als thuis. En dat ook nog eens Sim-Only, zodat je niet gebonden bent aan een specifiek toestel.

Kies uit een maand-, 1- óf 2-jarig Sim Only-abonnement

Geen werkdag is hetzelfde, dus ook jouw Unlimited abonnement moet flexibel zijn. Met een maandelijks, 1-jarig of 2-jarig zakelijk Sim Only abonnement, krijg je dan ook onbeperkt mobiel internet. Als je tijdelijk online wilt zijn zonder beperkingen en niet gebonden wilt zijn aan jaarlijkse contracten, ga dan voor Unlimited!

Liever onbeperkt bellen + 1 GB?

Gebruik je niet zoveel data omdat je bijvoorbeeld altijd op een Wifi netwerk zit, en is alleen bellen belangrijk? Ga dan voor het 1GB + Onbeperkt bellen abonnement! Bel met onze Supportdesk via 010 30 60 000. Zij helpen je graag verder!

Neem maandelijks 20 GB mee op zakenreis in de EU

Heb je een reis voor de boeg of ga je binnenkort op vakantie? Met @Work Unlimited heb je elke maand 20 GB aan data tot jouw beschikking binnen de EU. Dus waar ter wereld je ook bent, je bent altijd bereikbaar. En als je maandelijkse databundel toch niet voldoende blijkt te zijn, koop dan een GB Supplement. Deze schakel binnen enkele minuten eenvoudig in via My Odido.

Vanaf
€14,00 p/m

Vaak voor werk buiten de EU?

Ga je vaak op zakenreis buiten de EU? Dan is ons werkplekabonnement, @Work Unlimited Plus, ideaal voor jou! Voor meer vragen over dit en/of andere producten? Bel ons dan op 010 30 60 000, of neem contact op via het contactformulier.

Download de voorwaarden en specificaties van @Work abonnementen

Andere diensten van Digihero

Naast mobiele telefonie regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere de online ThreadScan en PIN, maar ook vaste Telefonie en Clouddiensten aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img