Alles-in-één oplossing voor jouw franchise

Franchise is een prachtige vorm van ondernemen. Als ondernemer heb je wel veel aan je hoofd. Er valt genoeg te regelen en soms kun je dan door de bomen het bos niet meer zien. Dan is één partij waar je al jouw ICT-gerelateerde vragen kunt neerleggen, wel zo handig. Digihero denkt graag met je mee!

Zaken zoals telefonie, internet, alarm, pin en virusbescherming, we kunnen het allemaal leveren! De nieuwste toestellen worden geïnstalleerd door ervaren monteurs. Internet, dat is ook geen probleem! We zorgen ervoor dat je de snelste verbinding op jouw locatie hebt. Je hoeft niets te doen. Ook leveren we pinoplossingen aan van onze betrouwbare partner SEPAY. Uiteraard tegen een scherp tarief.

De beveiliging van jouw bedrijfspand moet natuurlijk in orde zijn. Onze alarmsystemen worden bedraad of draadloos geleverd door onze partner RoSecure. Efficiënt werken in de Cloud met Microsoft 365 is een must. Met de toepassingen van Microsoft 365 heb je overal en altijd toegang tot jouw bestanden. En je werkt makkelijk samen aan projecten, bestanden en presentaties.

Geïnteresseerd in een alles-in-een kassasysteem? Digihero levert een cloud-gebaseerde kassasysteem van Lightspeed. Van personeel tot klantrelaties en van voorraadbeheer tot rapporten, beheer alles binnen één geavanceerd systeem. Ideaal voor retail- en horecaondernemingen. En je kunt een compleet webshop beheren! Met Lightspeed eCommerce kun je eenvoudig een webwinkel opstarten. Betrouwbare hosting, onderhoud en telefonische ondersteuning zijn uiteraard inbegrepen.

Het Digihero arrangement

Begeleiding en advies bij de start van een nieuwe formule of opening van nieuwe vestigingen. Binnen twee dagen kunnen onze technici aan de slag. Je krijgt alles overzichtelijk op één factuur. Ook krijg je één vast aanspreekpunt.

Interesse in het franchise arrangement?

Bel 010 30 60 000 of mail naar info@digihero.nl. Maak snel een afspraak zodat wij je een superscherp aanbod kunnen doen.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30