Over Digihero

We hebben de absolute drive om alles in orde te maken voor het kleine MKB, zodat ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun vak. We zijn dé alles-in-één ICT-partner voor het (kleine) MKB. En daar zijn we trots op! We helpen onze klanten in goed partnership en op een persoonlijke manier aan de best denkbare standaard ICT-pakketten. Zonder zorgen, met perspectief en betaalbaar. Een landelijke dekking met moderne en hoogwaardige ICT-producten geeft ons een stevige positie in de huidige markt. Schouder aan schouder zorgen we samen met de ondernemer voor een zekere toekomst.

NEEM CONTACT OP

Reviews

Partners

Digihero werkt samen met

Samenwerking met Hosted

Hosted, de specialist in Cloud & Managed IT oplossingen, staat altijd klaar voor je. Of je nou 500 of 5 werkplekken hebt. Zij zorgen ervoor dat jouw website, diensten en bedrijfskritische applicaties 24/7 beschikbaar zijn. En blijven. Je vindt bij Hosted geen chatbots of een voicemail na kantooruren. Maar gewoon één van onze toegewijde professionals. Die jou bij je voornaam kent.

Franchise oplossingen

Franchise is een prachtige vorm van ondernemen, maar je hebt als ondernemer veel aan je hoofd. Wat is er dan makkelijker dan één partij waar je al jouw ICT-gerelateerde vragen neer kunt leggen? Digihero levert VoIP-telefonie, internet en clouddiensten. Maar ook geavanceerde kassasystemen van Lightspeed, (draadloze) alarmsystemen en diverse pinoplossingen.

Partnerprogramma

Samen groeien en een kwalitatieve hoogstaande oplossing aanbieden. Doe jij met ons mee?

Ben jij een professionele ICT-dienstverlener, hardware leverancier of misschien een specialist op het gebied van digitale beveiliging en lever jij aan het midden- en klein bedrijf? Wie je ook bent, we werken graag samen met partners die onze dienstverlening willen integreren binnen hun eigen propositie.

Doe mee met het Digihero Partnerprogramma en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Zo krijgen je klanten een mooie korting op de vaste abonnementskosten per maand. Dat is inclusief bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Jij krijgt van ons een maandelijkse vergoeding zonder dat je iets speciaals hoeft te doen! Wij installeren, leveren de diensten en zorgen voor support en facturatie.

IK WIL OOK PARTNER WORDEN

Onze contactgegevens

Westblaak 100 3012 KM, Rotterdam

Telefoon

010 30 60 000

Rekening gegevens

IBAN NL19 RABO 0122 0589 84
Btw nummer NL817013957B01
KVK nummer 24400900

Neem contact op via het contactformulier

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.