FoIP

Faxen ouderwets? Niet met de oplossingen van Digihero. Dankzij onze FoIP (faxen over IP) oplossing stuur je faxen van het internet. Wij regelen het voor je, voor een vast bedrag per maand.

foip_header
Duurzaam
Kostenbeparend
Volledig digitaal
Vanaf ieder device
Vast bedrag per maand

Wat, Fax over IP?

Geen ouderwetse faxmachines en irritante papierstapels meer.

Met FoIP stuur je faxen via het internet, lekker snel en zonder gedoe. Geen papier, geen inkt, gewoon pure digitale magie!

Bekijk de aanbiedingen

Faxberichten versturen en ontvangen via jouw eigen mailclient

Mail
Outlook
Thunderbird

Fax over Internet

Met FoIP hoef je dus geen papier meer te verspillen of te worstelen met die ronddraaiende telefoonlijn. Faxen gaat met de oplossing van Digihero via de cloud. Razendsnel en zonder problemen. Het beste deel? Je kunt faxen versturen en ontvangen vanaf je laptop, tablet of zelfs je smartphone. Geen gedoe meer met die onhandige faxapparaten. FoIP maakt het faxen zo soepel als het versturen van een emoji.

Nu tijdelijk vanaf

€9,47 p/m

Nu tijdelijk vanaf

€9,47 p/m

FoIP

Worldline logo Worldline logo

FoIP Onbeperkt

Worldline logo Worldline logo

Andere diensten van Digihero

Naast FoIP regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere de ThreadScan en Clouddiensten, maar ook Glasvezel en PIN aan. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30

Contact section img