Onze pinautomaten

Pinnen heeft een enorme toevlucht genomen. Zeker sinds het begin van de corona pandemie. En het is nog eens sneller, makkelijker en veilig. Iedere ondernemer heeft een pinapparaat nodig. Wij bieden meerdere pinoplossingen aan.

Via een gewone internetverbinding kan er gepind worden. Het is een veilige en snelle manier van betalen. We leveren een geschikte en veilige internetverbinding zodat jouw klanten veilig kunnen pinnen. Met de alles-in-een betaalautomaten is het mogelijk om contactloos en met diverse betaalkaarten te betalen.

We bieden de volgende pakketten aan:

Vaste pinautomaten

Met vaste pinautomaten worden je betalingen snel afgehandeld. Ze zijn snel, contactloos, veilig en betrouwbaar. Een vaste pinautomaat maakt gebruik van een bekabelde internetaansluiting. Hierdoor worden transacties zeer snel verwerkt. Het model heeft een compacte uitvoering en neemt daarom niet al te veel ruimte in beslag. Met een helder display en verlichte toetsen, is het pinautomaat ideaal voor ondernemers met een toonbank.

Mobiele automaten

Met onze mobiele pinautomaten kun je waar je ook bent, overal pinnen. Deze pinautomaten zijn gebruiksvriendelijk, compact en snel. De automaten zijn uitgerust met GRPS, waardoor je overal in Nederland (en daarbuiten) kunt pinnen. De mobiele automaten zijn zeer geschikt voor koeriers, horecaondernemers, taxichauffeurs en standhouders.

Mini pinautomaten

Klein, maar fijn. Onze mini pinautomaten kunnen overal in Nederland gebruikt worden, omdat het uitgerust is met GPRS. Met een opgeladen batterij gaat een Mini maar liefst 12 uur mee! De mini kan opgeladen worden met de micro USB-aansluiting. Een Mini pinautomaat heeft een compact formaat waardoor het ideaal is voor ondernemers die (veel) bezorgingen verrichten.

Interesse in onze pinoplossingen?

Heb je meer informatie nodig? Die geven wij met alles plezier. Neem contact op. Bel of mail ons, we staan voor je klaar.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30