Pas jouw belplan aan als je op vakantie gaat

De vakantieperiode is aangebroken! Heerlijk om een korte of juist een verre vakantie te boeken. Wat je ook gaat doen tijdens de vakantieperiode, je wilt je absoluut niet druk maken over de telefonische bereikbaarheid van jouw bedrijf. Gelukkig hoeft dat ook niet! Pas je belplan aan zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Maar hoe doet je dat? Heel simpel: via jouw persoonlijke omgeving ‘Mijn Digihero’. Stel je openingstijden in en bepaal wat er tijdens jouw vakantie meot gebeuren met inkomende telefoontjes. Alles is per toestel aan te passen! Overigens kan het belplan ook ingestel worden voor situaties bij aanwezigheid. Wat gebeurt er met een oproep als iemand niet op zijn plek? Dan kun je bijvoorbeeld het telefoontje doorschakelen naar een collega, een mobiele nummer of naar de voicemail.

Telefonische bereikbaarheid

Even niet bereikbaar zijn en je telefoontjes doorschakelen naar een collega die wel aanwezig is, klinkt heerlijk toch? Wanneer je afwezig bent kun je de oproep terecht laten komen bij iemand die wel aan het werk is. Een ander mogelijkheid is om je nummer door te schakelen naar een antwoordservice. Wanneer je helemaal iet bereikbaar wilt zijn tijdens jouw vakantie, kun je nog altijd een voicemailbericht laten horen. Spreek een bericht en en vertel dat jouw bedrijf gesloten is vanwege vakantie. En vermeld wanneer je wel weer aan het werk gaat.

Zo stel je openingstijden in

In je persoonlijke omgeving ‘Mijn Digihero’, vind jen onder het kopje ‘Centrale’ de optie om het belplan in te stellen per extensie. Zo doe je dit:

1. Log in op het control panel
2. Kies voor ‘Centrale’, ‘Belplan’ en klik op ‘Belplan bekijken’
3. Selecteer de extensie waar u het tijdsinterval wilt instellen
4. Kies voor ‘Openingstijden’
5. Voeg een beschrijving toe, geef de tijdstippen aan die van toepassing zijn
6. Sla deze intervallen op door rechtsonder op ‘Alle wijzigingen opslaan’ te klikken

Kom je er niet uit?

Dat geeft niet, want wij staan ook in de zomermaanden voor je klaar. Kom je er niet uit, dan kun je gerust contact opnemen via support@digihero.nl of bel 010 30 60 000. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten staan jou graag te woord!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30