Waarom je een back-up nodig hebt

Back-ups zijn onmisbaar. Letterlijk. Wat wat doe je als er belangrijke gegevens verloren gaan door een calamiteit? Dan is een back-up wel zo handig. Niets is zo vervelend als het verliezen van belangrijke documenten. Als je altijd een back-up maakt, kun je dit opvangen. Zo niet, dan is dit zeer gewaagd. Zeker omdat we steeds meer waardevolle data opslaan en gebruiken. Computers kunnen ermee op houden. Zelfs crashen. Voordat je het weer zijn alle belangrijke bestanden weg. En ja, het kan ook zo zijn dat de primaire bedrijfsoplossingen stil komen te liggen bij het verlies van bedrijfsdata. Helaas leidt dit tot grote schade. Maar dit is te voorkomen! Met een goede back-up kun je alle gegevens moeiteloos terughalen. Verlies geen tijd en geen geld meer met de online-back van Digihero.

Foutje, kan gebeuren

Iedereen maakt weleens fouten. Daar is niets mis mee. Niemand is perfect. Maar wat als je moe bent en het is bijna weekend. Dan ben je minder alert. Het kan zo zijn dat je dan een virus binnenhaalt of misleidt wordt door een phishingmail. Dit kan iedereen overkomen! Voorkom schade, maak om de zoveel tijd een back-up. Met de Acronis back-up oplossing kun je dit eenvoudig instellen. Opgepast voor cybercriminaliteit! Er is veel geld te halen met data. Dat zien criminelen ook. Daarom groeit de interesse in cybercrime. Ze stelen data of gijzelen het tijdelijk door middel van ransomware. Zodra z geelt ontvangen, dan wordt de data weer beschikbaar gemaakt. Een voorbeeld hiervan is Universiteit Maastricht. Zij hebben 197.000 euro losgeld moeten betalen, om hun data weer terug te krijgen. Het is een zeer lucratieve business. Daarom moet de bescherming in orde zijn. Een back-up plan kan de impact van een aanval beperken en voorkomen dat waardevolle data verloren gaat.

Acronis back-up oplossing

Aanvallen, technische falen van systemen en menselijke fouten zijn helaas niet altijd te voorkomen. Wel kun je jouw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen kostbaar dataverlies met de back-up oplossing van Acronis. Met deze oplossing worden jouw data goed beschermd en je verliest geen data meer door calamiteiten. Op verschillende apparaten kan er via één centrale console jouw data beheerd worden. Beheer en monitor alle activiteiten en stel met een paar klikken een compleet back-up schema in. Acronis Back-up biedt ‘s werelds eenvoudigste en snelste gegevensbescherming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel of mail ons. We staan voor je klaar!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30