Verzekerd van internet met 4G Back-up

Wanneer het internet voor vijf minuten platligt, dan staat je wereld op z’n kop. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet. Het personeel kan niet meer verder werken, klanten kunnen niet pinnen en je loopt hierdoor omzet mis. Gelukkig kun je tijdens een storing alsnog verzekerd zijn van internet met de 4G Back-up oplossing van Digihero.

Met een 4G Back-up oplossing heb je een automatische back-up verbinding in huis. Je hebt de zekerheid dat jouw internet en/of telefonie gewoon blijft werken bij een storing op de reguliere verbinding. Deze verbinding wordt automatisch geactiveerd zodra er storing is op de hoofdverbinding. Je merkt er helemaal niets van! Zodra de storing is opgelost, neemt de hoofdverbinding het weer over. In andere woorden; je bent altijd verzekerd van een werkende internetverbinding op locatie!

De perfecte oplossing voor elk bedrijf

De 4G back-up van Digihero is dé perfecte oplossing voor elk bedrijf. Alles blijft werken tijdens een storing. Wanneer er een storing is op jouw vaste internetverbinding, dan switcht de router automatisch naar het 4G netwerk. Dit is een geautomatiseerd proces en je hoeft helemaal niets te doen. Veel bedrijven denken dan aan een tweede (vaste) internetlijn en vinden deze kosten vaak niet opwegen tegen de voordelen. Een Digihero 4G Back-up verbinding is echter geen hoofdverbinding, maar een efficiënte oplossing voor elk bedrijf.

Verzekerd van goed werkend en stabiel internet

En nooit meer last van een storing. Bel naar 010 30 60 000, of mail support@digihero.nl. De telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30