Back up 4G: verzekerd van internet!

Als ondernemer kun je tegenwoordig niet meer zonder het internet. Niet voor een dag, een paar uur of zelfs 10 minuten. Valt het internet uit, dan beland je in een vervelende situatie. Het personeel kan niet werken, klanten kunnen niet pinnen en je loopt veel omzet mis. Digihero biedt dé oplossing aan: Back-up 4G.

Zekerheid, dat is toch wel fijn voor een ondernemer. We kunnen een stukje zekerheid bieden. Met een automatische back-up verbinding heb je de zekerheid dat je internet en/of telefonie gewoon blijft werken bij een storing op de regulieren verbinding. Zoals het hoort! De 4G verbinding wordt automatisch geactiveerd zodra er storing is op jouw hoofdverbinding. En de gebruiker? Die merkt er helemaal niets van. Zodra de storing is opgelost, neemt de hoofdverbinding het weer over. Zo heb je altijd een werkende internetverbinding op locatie.

Kies voor zekerheid en flexibiliteit

Een Back-up 4G is eigenlijk dé perfecte oplossing voor elk bedrijf. Alles blijft werken bij een storing. Een storing op je vaste internetverbinding? Geen probleem, de router switcht automatisch naar het 4G netwerk. Dit is een geheel geautomatiseerd proces. Helaas denken veel bedrijven aan een tweede (vaste) internetlijn en vinden deze kosten vaak niet opwegen tegen de voordelen. Een 4G verbinding is geen hoofdverbinding! Het is juist de meest flexibele en kosten efficiënte oplossing.

Nooit meer last van een storing

En je bent verzekerd van goedwerkend en stabiel internet. Bel 010 30 60 000 of mail naar info@digihero.nl. Onze helden staan graag voor je klaar en kunnen alle vragen aan! De telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30