Digihero 4G Back-up: verzekerd van internet!

Als ondernemer kun je tegenwoordig niet meer zonder het internet. Niet voor een dag, niet voor een paar uur, zelfs geen 5 minuten! Het is erg vervelend als het internet toch uitvalt. Jouw personeel kan niet werken, klanten kunnen niet pinnen en je loopt veel omzet mis. Wij bieden hiervoor de oplossing aan: Digihero 4G Back-up.

Met een automatische back-up verbinding heb je de zekerheid dat jouw internet en/of telefonie gewoon blijft werken bij een storing op de reguliere verbinding; zoals het hoort! De 4G verbinding wordt automatisch geactiveerd zodra er storing is op de hoofdverbinding. De gebruiker? Die merkt er helemaal niets van. Zodra de storing is opgelost, neemt de hoofdverbinding het weer over. Door deze tweede internetverbinding creëer je een redundantie, waardoor je verzekerd bent van een werkende internetverbinding op locatie.

Kies voor zekerheid en flexibiliteit

Digihero 4G Back-up is dus de perfecte oplossing voor elk bedrijf. Alles blijft werken bij een storing. Wanneer jouw vaste internetverbinding een storing heeft, switcht de router automatisch naar het 4G netwerk. Dit is een geheel geautomatiseerd proces. Veel bedrijven denken dan aan een tweede (vaste) internetlijn en vinden deze kosten vaak niet opwegen tegen de voordelen. Een Digihero 4G Back-up verbinding is echter geen hoofdverbinding! Het is juist de meest flexibele en kosten efficiënte oplossing.

Nooit meer last van een storing

Verzekerd van goed werkend en stabiel internet. Bel naar 010 30 60 000, of mail naar support@digihero.nl. Onze vakkundige specialisten staan je graag te woord. De telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30