Glasvezel: supersnel en heel betrouwbaar

Water stroomt uit een kraan, dat is heel normaal. Tegenwoordig is het ook normaal om te bellen, internetten, e-mailen en televisie te kijken op diverse televisies tegelijk. Zonder verlies van snelheid. Dat doe je met glasvezel, een razendsnelle en betrouwbare verbinding.

Snelle internetverbindingen zijn noodzakelijk om een bedrijf te runnen. Heb je een storing? Dan heb je omzetverlies. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig is een glasvezelverbinding minder gevoelig voor invloeden van buitenaf. Glasvezel biedt capaciteit en snelheid. Hierdoor is een glasvezelnetwerk klaar voor de toekomst wanneer we steeds meer gebruik zullen gaan maken van het internet.

Snelheid van het licht

Glasvezel is dus ongevoelig voor storingen en vertragingen. En het heeft nog een voordeel: je kunt razendsnel internetten. Het wordt dan ook wel ‘snelheid van het licht’ genoemd. Glasvezel werkt met de hoogst mogelijke snelheid om data te versturen. Grote hoeveelheden data? Dat kan een glasvezelnetwerk moeiteloos aan. Wees verzekerd van stabiel internet met gegarandeerde snelheden..

Ben jij klaar voor glasvezel?

Heb je vragen of opmerkingen? Of juist meer informatie over glasvezel? We hebben een team van specialisten die jou alles kunnen vertellen over glasvezel. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op en bel naar 010 30 60 000 of mail naar support@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30