Heb je genoeg van haperend internet? Glasvezel is de oplossing!

Glasvezel is de perfecte oplossing voor iedereen die vervelende pauzes op het internet wil vermijden. Glasvezeltechnologie zorgt ervoor dat je nooit meer een minuut van je werkzaamheden hoeft te missen door een trage verbinding.

Stel je eens voor dat je in staat bent om favoriete tv-programma’s en films te bekijken in kristalheldere kwaliteit, zonder onderbrekingen. Of om probleemloos in een videovergadering te zitten. Om al je applicaties probleemloos te laten draaien in de Cloud, tegelijk. Met glasvezel kan die droom werkelijkheid worden. Plus, met onze razendsnelle snelheden, zul je in staat zijn om bestanden en gegevens te downloaden in een mum van tijd. Ideaal toch?

  • Hoogste snelheid
  • Altijd betrouwbaar internet
  • Duurzaam en beter voor het milieu

Wat is glasvezel?

Met een glasvezelverbinding wordt informatie als licht door vezels van glas verzonden. Data wordt uitgewisseld met een laserlicht. Het laserlicht wordt met een gigantische snelheid aan- en uitgeschakeld. Hoe sneller dat gaat, hoe meer informatie met lichtsnelheid wordt verstuurd. Hierdoor internet je via glasvezel letterlijk met de snelheid van het licht.

Overstappen naar glasvezel zakelijk

Heb jij vaak last van haperend internet? Of hapert jouw verbinding als je aan het videobellen bent? Dan is een overstap naar glasvezel een goed idee. Bij Digihero krijg je een razendsnelle internetverbinding. En we staan voor je klaar.

Maak snel een afspraak!

Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Bel 010 30 60 000 of mail naar info@digihero.nl. We staan voor je klaar!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30