Werk je op kantoor?

Zo ja, dan heb je waarschijnlijk een pc waarmee je kunt werken. En waar alle gegevens van je bedrijf op staan. Dat kan financiële informatie zijn, klantgegevens, projectplannen, zelfs foto’s van het personeel als ze hun eigen PC’s hebben. Wist je dat van al deze belangrijke gegevens online een back-up gemaakt kan worden op één veilige locatie?

Acronis Backup is een snelle, schaalbare en betrouwbare back-upoplossingen voor bestanden, applicaties en hele systemen. Het is de meest snelle, eenvoudige en complete back-up voor het MKB.

  • Geschikt voor virtuele en fysieke servers, applicaties
  • Eenvoudig te installeren en te beheren via een web-based console
  • Je data is zowel tijdens het versturen als in rust versleuteld
  • Jouw data wordt beveiligd opgeslagen in SSAE-16 gecertificeerde datacenters over de hele wereld.

Back-ups maken is belangrijk

Stel je eens voor. Je verwijdert per ongeluk data van je VPS, je computer is gecrasht of dat je een virus hebt op je laptop. Dan moet je er niet aan denken dat je op dat moment geen back-up hebt. Niets is zo vervelend dan het verliezen van je waardevolle data.

Nooit meer zorgen maken om je data

Met Acronis Backup maak je binnen enkele seconden een volledige back-up. Van al jouw bestanden, servers en applicaties. Je kunt zelf bepalen hoe vaak Acronis een back-up maakt van jouw systeem of server. Verder kun je capaciteit besparen door incrementele en comprimerende back-ups.

Interesse in Online Back-up?

Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder. Bel 010 30 60 000 of mail naar info@digihero.nl. Onze professionals staan voor je klaar.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30