Zorgeloos werken in de cloud

Met elk apparaat waar dan ook, bij je programma’s en gegevens. Programma’s, documenten en instellingen worden bij Cloud Desktop niet opgeslagen, maar op een server in het datacenter. Je kunt hierdoor op elk moment, met elk apparaat dat je wilt inloggen en bij je gegevens.

Werken met elk apparaat

Met Cloud Desktop heb je dus een hele desktop op de server in de cloud. Hierdoor kun je met verschillende apparaten hierin werken, zoals een PC, Mac, smartphone of een tablet. In feite maakt de snelheid en de opslagcapaciteit van dat apparaat niet zoveel meer uit. Dit komt omdat de echte rekenkracht door de server in het datacenter wordt uitgevoerd.

Overstappen naar de cloud

Misschien dat je nog twijfelt. Het is een grote stap wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met cloud desktop. Of je twijfelt over het opslaan van je gegevens in een datacenter. We snappen het volkomen. Daarom leggen we je met plezier uit wat Cloud Desktop nu inhoudt. En wat voor voordelen het brengt voor organisaties. Maar eerst geven we je nog een paar voordelen.

Een paar voordelen van Cloud Desktop

– Overal ter wereld toegang tot documenten en programma’s
De grootste voordeel van Cloud Desktop is dat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten, je e-mailbox en de programma’s die je gewend bent om te bereiken. Werk waar en wanneer je wilt en met elk apparaat dat je maar wilt.

– Je gegevens zijn veilig opgeslagen

Raak nooit meer gegevens kwijt. Deze zijn veilig opgeslagen in het datacenter. Verder bespaart de oplossing veel tijd. Met Cloud Desktop heb je gewoon toegang tot jouw bestanden in de cloud. Zo hoef je je collega’s niet zo vaak mailen.

– De cloudomgeving groeit mee met je bedrijf

Bij een cloudoplossing betaal je een vast bedrag per maand per gebruiker. Groeit je bedrijf? Dan kun je eenvoudig opschalen zonder dat je omgeving trager wordt, extra servers moet aanschaffen of extra software licenties moet bijkopen.

We vertellen je graag meer over Cloud Desktop

Neem contact op! Bel … of mail naar info@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30