Overstappen naar Digihero, wat moet ik doen?

Je wilt overstappen naar Digihero. Omdat we strijden voor ondernemers. Of omdat we scherpe prijzen aanbieden. Hoe dan ook, welkom bij Digihero. Hoewel we eerst nog een aantal stappen moeten doornemen zodat je zorgeloos over kunt stappen.

Stap 1. Controleer het contract van je huidige aanbieder(s)

Wat neem je zoal af? Denk aan internet, telefonie of aan alarmsystemen. Breng je huidig(e) abonnement(en) en eventuele extra diensten in kaart. Pak het contract erbij en noteer de contract- en opzegtermijn. Kun je die niet vinden? Geen probleem. Geef ons toestemming, dan zoeken wij het voor je uit.

Eerder overstappen?

Dat is mogelijk, maar hou dan wel rekening met een afkoopsom. Je huidige aanbieder brengt namelijk een afkoopsom in rekening wanneer je jouw abonnement voor het einde van de contractdatum beëindigt. Je kunt op de website meer informatie vinden over de afkoopsom. Of je kunt het ook telefonisch of schriftelijk opvragen bij je huidige aanbieder.

Stap 2. Bestel het gewenste abonnement

Plaats je bestelling. Geef hierbij aan dat je gebruik maakt van de Overstapservice! Houd ook rekening met een opzegtermijn van je huidige aanbieder. Bekijk hier alle pakketten.

Wil je je telefoonnummers meenemen? Dat regelen wij! Geef bij je bestelling aan welke telefoonnummers je wilt behouden. Op de ‘mijn’-omgeving van je huidige aanbieder kun je jouw huidig(e) telefoonnummer(s) terugvinden.

Stap 3. Bevestig het overstappen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een mail met de link naar het overstapformulier. Zorg ervoor dat je dit binnen 5 dagen invult. Schrijf de naam van je huidige aanbieder, het contractnummer en de einddatum van het contract. Dan kunnen wij aan de slag!

Goed om te weten; je oude diensten worden buiten werking gesteld wanneer de nieuw diensten werkend zijn opgeleverd. Zo blijf je altijd bereikbaar!

Stap 4. Afspraak maken voor installatie

De laatste stap: het maken van een installatie afspraak. Samen spreken we de datum en tijd af. Vervolgens komt één van onze allround monteurs een bezoekje afleggen en maken we de cirkel rond!

Heb je vragen over één van onze producten?

Dan staan we voor je klaar. Ook voor het maken van een afspraak. Bel 010 30 60 000 of mail naar info@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30