5 voorbeelden van persoonlijke en professionele voicemail begroetingen

Laat een positieve indruk achter, ook al ben je niet aanwezig. Zakelijke voicemail berichten kun je als een manier beschouwen om de band met potentiële klanten te versterken. Spreek een bericht in dat persoonlijk en professioneel overkomt. Met deze 5 voorbeeldberichten kom je al heel ver!

1. Een persoonlijke en zakelijke begroeting

Je persoonlijke voicemail moet kort maar krachtig zijn. De beller weet meteen waar het op staat. Noem je naam, geef aan wanneer je beschikbaar bent en vraag om aanvullende informatie, zodat je de beller kunt bereiken.

Hoi, dit is de voicemail van [NAAM]. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Als je je naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Bedankt!

2. Een voicemail bericht voor je hele bedrijf

Een bericht inspreken voor je bedrijf, dat is weer een ander verhaal. Je zult iets formeler over willen komen, Noem je bedrijfsnaam, de openingstijden, hoe je contact op gaat nemen met de beller en de plaats waar hij of zij meer informatie over het bedrijf kan vinden.

Bedankt dat u contant hebt opgenomen met [BEDRIJF]. We zijn momenteel niet aanwezig. U kunt ons op werkdagen bereiken van 9.00 tot 18.00 uur. Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Voor meer informatie kunt u terecht op [WEBSITE].

3. Een voicemailbericht inspreken voor de afdeling

Dit bericht moet de naam van de afdeling en de openingstijden bevatten. Geef ook door hoe je content met de klant op zult nemen. Ook kun je een andere manier benoemen om de afdeling te bereiken.

Goedendag, u spreekt met de afdeling Administratie van [BEDRIJF]. We zijn op dit moment niet beschikbaar. Laat uw naam en telefoonnummer achter, zo bellen wij u zo snel mogelijk terug. Ook is het mogelijk om ons te mailen via email@bedrijf.nl.

4. Op vakantie

Pas je voicemail ook aan als je onderneming in de vakantie gesloten is. Geef direct aan dat het bedrijf niet bereikbaar is en wanneer jullie weer opengaan. Mocht de gelegenheid geschikt zijn, wens dan ook de bellers een prettige vakantie.

Welkom bij [BEDRIJF]. Momenteel zijn we gesloten vanwege de kerstvakantie van 21 december tot 3 januari. U kunt een bericht achterlaten na de toon. Vanaf 4 januari nemen wij contact met u op. We wensen u fijne feestdagen toe!

5. Voicemailberichten bij afwezigheid

Het kan wel eens voorkomen dat je onderneming niet of minder bereikbaar is vanwege ziekte. Als dit zo het geval is, kun je aangeven wat er aan de hand is. Hierbij hoef je niet in details te treden. Je kunt aangeven dat je onderneming tijdelijks niet minder of goed bereikbaar is door ziekte. Geef verder aan dat je je best doet de telefoon zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bedankt dat u contact op hebt genomen met [BEDRIJF]. Op dit moment zijn wij niet bereikbaar vanwege ziekte. Heeft het spoed? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter, zodat we je zo snel mogelijk terug kunnen bellen. Voor meer informatie kunt u terecht op [WEBSITE].

Wil je zelf een persoonlijk bericht inspreken?

Dat is mogelijk. Je kunt een MP3 bestand naar ons sturen.

Liever het voicemail bericht door iemand anders laten inspreken?

Ook dat is mogelijk! Je kunt het professioneel laten inspreken. Meer informatie? Bel 010 30 60 000 of mail info@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30