Online Back-up, zakelijk onmisbaar

Niets is zo vervelend dan het verliezen van belangrijke documenten. Maar geen paniek. Vraag jezelf eens af wanneer je voor het laatst een online back-up hebt gemaakt. Hopelijk zeg je ja. Het kan ook zo zijn dat je nog niet eerder een back-up hebt gemaakt. Gewaagd, aangezien we in Nederland steeds meer waardevolle data opslaan en gebruiken.

Het is een feit dat computers zomaar ermee op kunnen houden of zelfs crashen. Voordat je het weet zijn alle belangrijke bestanden weg. In het ergste geval kunnen primaire bedrijfsprocessen bij het verlies van bedrijfsdata stil te komen te liggen. Helaas kan dit leiden tot grote schade. Gelukkig is dit te voorkomen! Met een goede back-up kun je alle gegevens terughalen. Je verliest geen tijd en ook geen geld!

Oeps, foutje

Eerlijk is eerlijk, iedereen maakt wel eens fouten. En dit gebeurt helaas vaker dat je denkt! Stel je eens voor. Je bent moe en het is bijna weekend. Dat maakt je minder alert. Of je hebt het gewoon niet in de gaten. Bij het downloaden van een bestand kun je een virus binnenhalen of misleid worden door een phishingmail. Eigenlijk kan dit iedereen gebeuren. Voorkom schade, maak om de zoveel tijd een back-up van jouw bestanden. Hierbij is een back-up op de computer vaak niet voldoende. Bewaar je de back-up ergens anders, dan is het pas veilig. Als er iets misgaat, heb je altijd de juiste bestanden om op terug te vallen.

Oppassen voor cybercrime

Criminelen zien dat er veel geld te halen valt met data. Daarom groet de interesse in cybercrime. Ze stelen data of gijzelen het tijdelijk door middel van ransomware. Ontvangen ze geld, dan maken de criminelen de data weer beschikbaar. Denk hier bijvoorbeeld aan Universiteit Maastricht. Tijdens het incident wisten criminelen allerlei systemen van de universiteit te versleutelen. Uiteindelijk heeft de universiteit 197.000 euro losgeld betaald. Het is een zeer lucratieve business. Zorg ervoor dat je de bescherming goed in orde hebt. Wanneer organisaties dat niet hebben, zijn ze zeer aantrekkelijk voor cybercriminelen. Een plan voor een back-up kan de impact van een aanval beperken en voorkomen dat waardevolle data verloren gaat.

Wij bieden dé oplossing aan

We kunnen aanvallen, rampen, technische falen van systemen of menselijke fouten niet altijd voorkomen. Wel kun je jouw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen kostbaar dataverlies. Onze oplossing? Acronis Back-up. Jouw gegevens worden goed beschermd en je verliest geen data meer door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal. Jouw data kan op verschillende apparaten via één centrale console beheerd worden. Beheer en monitor alle activiteit en stel met een paar klikken een compleet back-up schema in. Acronis Back-up biedt ’s werelds eenvoudigste en snelste gegevensbescherming. Het is dé oplossing om jouw bedrijfsdata zo goed mogelijk te beschermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze helden van de klantenservice staan voor je klaar. Bel of mail ons. We zijn er voor je.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30