Mobiele wachtrij: altijd bereikbaar

Op 13 maart 2020 werd verplicht thuiswerken ineens de realiteit voor vrijwel heel Nederland. Dat is ook het officiële advies van de overheid om het coronavirus te lijf te gaan. Sindsdien werken zoveel mogelijk mensen thuis. Bedrijven treffen massaal maatregelen om hun personeel te beschermen en om geen omzet mis te lopen.

Lang niet iedereen kan natuurlijk niet thuiswerken. Voor veel kantoormedewerkers is dat anders. In geval van nood kan dat soort werk in veel gevallen wel op afstand worden gedaan. De werkgever moet de medewerkers in staat stellen zodat zij hun werk kunnen doen. Dit betekent bijvoorbeeld een laptop van de zaak gebruiken als dat nodig is, of andere kantoorspullen die nodig zijn voor het werk.

Drukke momenten

Het coronavirus zorgt voor onduidelijkheid en verwarring. Wat zijn de richtlijnen? Hoe zit het met het bezorgen van een pakketje? Dit kan voor een telefonische overbelasting in jouw bedrijf zorgen. Wellicht komen er momenten dat je meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vang je eenvoudig op met de wachtrij. Op volgorde van binnenkomst worden de bellers vervolgens doorverbonden met vrijkomende medewerkers.

Mobiele wachtrij login

Maak je gebruik van een wachtrij? Bij Digihero zorgen wij ervoor dat jouw mobiele telefoonnummers gesprekken ontvangen vanuit de wachtrij. Voor slechts € 15,- p/m kunnen wij dit voor je realiseren. Loop geen enkel gesprek meer mis en vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie. Met de wachtrij komt je organisatie professioneel en klantvriendelijk over.

Dit zijn de voordelen

•             Gesprekken ontvangen op jouw smartphone, vanuit de wachtrij!
•             Overal en altijd bereikbaar
•             Zelf in- en uitloggen op de wachtrij wanneer je dat wil
•             Deze functionaliteit is maandelijks opzegbaar

Ook een mobiele wachtrij?

Er kan een mobiele wachtrij ingesteld worden. Deze mobiele telefoonnummers kunnen inloggen in de wachtrij via een ‘queue login center’. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 010 30 60 000 of mail naar support@digihero.nl. We helpen je graag verder!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30