Eetbaar papier & metingen

Primus Wafer Paper houdt zich sinds 1916 bezig met de productie van ouwel, ook wel eetpapier (denk bijvoorbeeld maar aan kokosmakronen) genoemd. Primus is de wereldwijde marktleider in ouwelproductie. Vanuit de fabriek in Oostzaan worden de producten naar meer dan 40 landen gedistribueerd.

Ouwelproducten

De ouwelproducten kunnen in vier categorieën verdeeld: eetbare (brood)labels, eetbare decoraties, eetbaar printpapier en ouwelproducten voor de banketbakkerij. Eetbare labels kunnen gebruikt worden voor brood, maar ook voor het labelen van paté, pastei, vlees, fris en allerlei andere producten. Voor de banketbakkerij kunnen gekleurde en bedrukte vellen, cupcake vormpjes, eetbare bakjes en meer gemaakt worden.

Signaal optimaliseren

Op locatie hebben onze monteur Chris en technisch adviseur Amancho een meting uitgevoerd om het signaal te optimaliseren. In het grote bedrijfspand hebben zij met behulp van meetapparatuur kunnen bepalen waar de Gigaset N720 zenders geplaatst moeten worden. Het pand van Primus Wafer Paper heeft geïsoleerde wanden, waardoor de meting uitgevoerd moest worden.

Multi-Cell DECT oplossingen

Met Single-Cell DECT kan er een beperk aantal handsets worden aangesloten en dan blijkt ook nog dat het bereik vaak matig is. Dat is niet fijn wanneer jouw onderneming groeit, afhankelijk bent van de telefoon of een groot bedrijfspand heeft. Met het Gigaset N270 systeem kunnen grotere panden worden voorzien van draadloze telefonie, mét de voordelen van VoIP.

Voordelen op een rijtje

– Meer dan 6 handsets tegelijk gebruiken
– Verschillende gesprekken gelijktijdig voeren
– Meer basisstations in plaats van één basisstation
– Gemakkelijk draadloos telefoneren door het gehele pand
– Eenvoudig schaalbaar

Meer weten over onze oplossingen?

We zijn je graag van dienst bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.
Meer weten? Neem contact op. Bel 010 30 60 000 of mail naar support@digihero.nl. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 uur tot 17:30 uur en op vrijdag van 09:00 uur tot 16.30 uur. Onze specialisten staan je graag te woord.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30