Zakelijk glasvezel bij Digihero

Internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Hierdoor zal de vraag naar hogere snelheden en meer capaciteit alleen maar toenemen. Het glasvezelnetwerk kan deze vraag makkelijk bijnemen, terwijl koper snel uitgefaseerd raakt.

Zeg maar dag tegen koper. En hallo tegen glasvezel. Met een hogere datacapaciteit en het feit dat het vrijwel storingsvrij is, maakt glasvezel het thuiswerken een stuk leuker. Niet alleen thuis wordt het leuker, maar ook op kantoor. We werken met z’n allen steeds meer in de cloud, waardoor er veel meer capaciteit nodig is. Denk alleen al aan telefonie, maar ook internet en andere toepassingen dat internet nodig heeft. Dan is een glasvezelnetwerk wel zo fijn.

Daarnaast kan het glasvezelinternet veel hogere snelheden halen dan zelfs de snelste kabelverbinding. Dat betekent minder tijd om te wachten tot alles geladen is, en meer tijd om van de inhoud te genieten.

De 5 voordelen van glasvezel

1. Diverse diensten, applicaties en apparaten kunnen tegerlijkertijd naast elkaar gebruiken door de enorme bandbreedte.
2. Data versturen en ontvangen gaat even snel
3. Het signaal van kopervervbindingen zwakt af naarmate je van de wijkcentrale verwijderd bent. Glasvezel kent dit probleem niet.
4. Latency (vertraging in de dataoverdracht) is een probleem dat bij traditionele internetverbindingen vaak op de loer ligt. Gelukkig kun je bij glasvezel veel grote bestanden en real-time data versturen zonder dat dit probleem is.
5. Dataverkeer door glasvezel is minder makkelijk te onderscheppen of af te luisteren.

Zakelijk glasvezel bij Digihero

Digihero biedt betrouwbare glasvezelverbindingen aan voor elke ondernemer. Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw locatie? Neem dan snel contact op. We helpen je graag verder.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30