Thuiswerken wegens corona? Zo kun je toch samenwerken met collega’s.

Corona. De kranten staan er vol van. Discussies op de werkvloer, gesprekken met vrienden of thuis. Tegenwoordig gaat het alleen over corona. In Nederland begon het allemaal op donderdag 27 februari 2020. Toen werd de eerste corona besmetting geconstateerd. Voor de meeste mensen verandert er weinig in het dagelijks leven. Maar toch nemen sommige bedrijven al voorzorgsmaatregelen om besmetting op de werkvloer te voorkomen.

Zo worden er bijvoorbeeld geen handen meer geschud, is er handgel beschikbaar en er wordt van terugkerende vakantiegangers verwacht dat zij een periode vanuit huis werken. In Brabant gaat het nog een stukje verder. Mensen die last hebben van verkoudheidsklachten moeten thuisblijven. Gelukkig kan er met de diensten van Digihero veilig vanuit huis gewerkt worden.

Conference call

Vanuit huis hoeft er niets gemist te worden. Digihero biedt je al voor € 10,- per maand de mogelijkheid om onbeperkt conference calls te voeren. Een conference call maakt het mogelijk om via telefoon of internet met elkaar samen te werken, een overleg uit te voeren en om informatie te delen. Digihero Conference Call is een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Het bespaart tijd en je kunt makkelijk jouw vergadering terugluisteren.

Skype for Business

Microsoft Skype for Business is een communicatieplatform voor alle type bedrijven. Met Skype for Business ben je slechts met één klik verwijderd van (internationale) collega’s, waar ze zich ook ter wereld bevinden. Je hebt de mogelijkheid om Skype online te gebruiken als volwaardige telefooncentrale in de cloud. Met jouw Skypeaccount kun je naar vaste én mobiele nummers bellen. Bellen en gebeld worden, zoals je gewend bent.

Vast-mobiel integratie

Met vast-mobiel integratie ben je altijd bereikbaar wanneer je dat wil. Je bent gewoon bereikbaar op jouw mobiel met hetzelfde vaste nummer. Jouw mobiele telefoon wordt een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale (PBX) en je beschikt over dezelfde functionaliteiten als op jouw vaste toestel. Mocht er naar het zakelijke nummer gebeld worden, dan kan er ingesteld worden bij wie de lijn afgaat. Onze VoIP-telefoons zijn niet locatie gebonden, zodat deze overal ingeplugd kunnen worden.

VPN-boxen

Ook leveren wij VPN-boxen. Hiermee wordt er een beveiligd netwerk gecreëerd, waardoor jouw bedrijfsinformatie beveiligd is en de overige huisgenoten ongestoord van het thuisnetwerk gebruik kunnen maken. 

Meer weten?

Bel 010 30 60 000 of mail naar support@digihero.nl. Onze helpdesk bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten staan je graag te woord.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30