Een wereld aan mogelijkheden met Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is onmisbaar voor elk bedrijf, dat vooruit wil, nu en in de toekomst. Het is stabiel, betrouwbaar en razendsnel.

Zakelijk Glasvezel van Digihero

Een zakelijk glasvezel abonnement is voor jou als ondernemer de nieuwe norm. Razendsnel internetten, telefoneren en online zakendoen. Je kunt moeiteloos up- en downloaden en grote databestanden verzenden. Maar denk ook aan je pinbetalingen, je beveiligingssysteem en het van je webshop. Met Zakelijk Glasvezel kun je internetten met ‘de snelheid van het licht’. Glasvezel verstuurt data extreem snel en is ongevoelig voor storingen en vertragingen. Ideaal toch? En nog een voordeel: het is eindeloos uit te breiden op basis van jouw wensen en de groei van jouw bedrijf!

Je bent klaar voor de toekomst

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, waardoor het internetgebruik jarenlang snel stijgt. De vraag naar snelheid neemt dan ook toe. Gelukkig is de capaciteit van glasvezel enorm! Ideaal voor zakelijk gebruik. Het maakt niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk, de snelheid blijft gelijk. Tegenwoordig wordt er veel meer gebruik gemaakt van de cloud. Dan is snel en betrouwbaarheid internet noodzakelijk. Algemene bedrijfsprocessen kunnen steeds sneller en beter worden uitgevoerd. Glasvezel heeft veel mogelijkheden en kent geen limiet. Met Zakelijk Glasvezel van Digihero ben je klaar voor de toekomst!

De voordelen van Zakelijk Glasvezel

  • Een razendsnelle verbinding
  • Ideaal werken in de cloud
  • Meerdere diensten over een verbinding
  • Eenvoudig uit te breiden
  • Oplossing voor ieder bedrijf

Je verbinding groeit moeiteloos mee

Groeit je bedrijf? Dan is een glasvezelverbinding ideaal. Het is makkelijk en snel schaalbaar. Jouw verbinding groeit moeiteloos met je mee. Meerdere diensten kunnen geleverd worden over hetzelfde netwerk. Naast een extreem snelle internetverbinding, kunt u ook kiezen voor VoIP. Daarmee kun je vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel bellen. Het is ook mogelijk om zonder vervelende haperingen een videoconference te houden met glasvezel.

Ga voor een snelle internetverbinding

Een glasvezelverbinding is ideaal voor elke ondernemer. Neem contact met ons op via 010 30 60 000 of mail info@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30