Werken in de cloud

Je ziet het vaak voorbij komen, de zogenaamde ‘cloud’. Diverse bedrijven bieden een online cloudservice of clouddiensten aan. Maar wat is het eigenlijk? En hoe werkt het?

Wat is de cloud?

Zelfs wanneer je niet bewust gebruik maakt van de cloud, is de kans heel groot dat je al een keer in aanraking bent gekomen de technologie. We spreken van de cloud wanneer je data raadpleegt die niet op jouw computer staat. Via het internet ben je verbonden met een server, waarnaar je alle nodige data en software kunt bekijken en gebruiken. Een paar voorbeelden zijn de bekende Google Drive en OneDrive. Je kunt dan overal en altijd werken. Onderweg, thuis of op de zaak. Je bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s heb je binnen handbereik op computer, laptop of tablet. Het geeft een boost aan je productiviteit. Je werkt dan ook efficient samen met collega’s. Bespaart ook nog eens kosten! Werk met jouw collega’s samen aan documenten of presentaties. Welkom in de cloud!

Voordelen van de cloud

  • Altijd en overal online werken
  • Makkelijk opschalen
  • Bij een brand of inbraak zijn de gegevens veilig

Onze oplossingen waarmee je online kunt werken in de cloud

Microsoft 365

Efficiënt werken in de cloud, dat kan met het programma Office 365. Je hebt altijd en overal toegang tot je bestanden. En je kunt makkelijk samen met collega’s werken aan projecten, bestanden of presentaties. Bovendien beschik je over de meest up-to-date versie. Daarbij maakt het niet uit of je met een Windows-, iOS®- of Android™ apparaat werkt. Met Office 365 kun je onder andere gebruik maken van programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel.

Microsoft® Teams

Microsoft® Teams vervangt Skype voor Bedrijven Online als de professionele oplossing voor online vergaderen van Microsoft. Snel en doeltreffend communiceren, dat kan nog steeds met Teams. Met deze unieke clouddienst heb je de mogelijkheid om het programma als volwaaridg telefooncentrale in de cloud te gebruiken. Je kunt met jouw account naar vaste en mobieele nummers bellen. Bellen en gebeld worden, zoals je gewend bent. Je beschikt over alle moderne communicatietools op één digitaal platform. Van real-time beschikbaarheid, chatten, scherm delen tot telefonie en bestandsoverdracht.

Windows Cloud Desktop

Met Windows Cloud Desktop krijg je een werkplaats die vanaf elk apparaat toegankelijk is. Je hebt altijd uw eigen desktop met dezelfde data en applicaties, waar je ook zich bevindt. Op kantoor, thuis, hotel of in het buitenland. Waar en wanneer je maar wilt, je hebt altijd toegang tot je computer. Medewerkers kunnen eenvoudig op een andere locatie aan de slag binnen een beveiligde omgeving.

We vertellen jou graag meer over de voordelen van de cloud

Bel 010 30 60 000 of mail support@digihero.nl. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. We staan voor je klaar!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30