Werken in de cloud

Je ziet het waarschijnlijk vaak voorbij komen, de zogenaamde ‘cloud’. Zo bieden diverse bedrijven een online cloud service aan of clouddiensten. Maar wat is het en hoe werkt het?

Wat is de cloud?

Zelfs wanneer je niet bewust gebruik maakt van de cloud, is de kans groot dat je al in aanraking bent gekomen met de technologie. We spreken van de cloud wanneer je data raadpleegt die niet op jouw computer staat, maar online. Via het internet ben je verbonden met een server, waarnajeu alle nodige data en software kunt bekijken en gebruiken. Google Drive en OneDrive zijn een paar goede voorbeelden hiervan. Je kunt altijd en overal werken, zoals onderweg, thuis en natuurlijk op de zaak. Jouw bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s heb je binnen handbereik op computer, laptop of tablet. Het geeft een boost aan de productiviteit. En je kunt efficiënt samenwerken met collega’s. Dat is ook nog eens kostenbesparend. Werk met jouw collega’s samen aan documenten of presentaties. Welkom in de cloud!

Voordelen van de cloud

  • Vanaf elk apparaat zijn jouw bestanden beschikbaar
  • Meerdere apparaten zijn met elkaar te synchroniseren
  • Bij een brand of inbraak zijn de gegevens veilig

Onze oplossingen waarmee je online kunt werken in de cloud

Microsoft 365
Het programma Microsoft 365 is aanrader voor efficiënt werken in de cloud. Je hebt altijd en overal toegang tot jouw bestanden. En je werkt makkelijk samen met collega’s aan projecten, bestanden en presentaties. Bovendien beschik je over de meest up-to-date versie. Daarbij maakt het niet uit of je met een Windows-, iOS®- of Android™ apparaat werkt. Met Office 365 kun je gebruik maken van programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel.

Skype for Business
Snel en doeltreffend communiceren, dat kan met Skype for Business. Met deze unieke cloud dienst heb je de de mogelijkheid om Skype online te gebruiken als volwaardig telefooncentrale in de cloud. Je kunt met jouw Skype-account naar vaste en mobiele nummers bellen. Bellen en gebeld worden, zoals je gewend bent. Je beschikt over alle moderne communicatietools op één digitaal platform: Van real-time beschikbaarheid, chat en telefonie tot desktop-sharing en bestandsoverdracht.

Windows Cloud Desktop
Met Windows Cloud Desktop krijg je een werkplaats die vanaf elk apparaat toegankelijk is. Je hebt altijd jouw eigen desktop met dezelfde data en applicaties, waar je je ook zich bevindt. Op kantoor, thuis, een hotel of een klantlocatie. Waar en wanneer je maar wilt, je hebt altijd toegang tot jouw eigen computer. Medewerkers kunnen eenvoudig op een andere locatie aan de slag, binnen een beveiligde omgeving.

We vertellen je graag meer

Bel 010 30 60 000 of mail  support@digihero.nl. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten staan je graag te woord.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30