Een wereld aan mogelijkheden

Razendsnel, stabiel en betrouwbaar. Dat zijn de eigenschappen van glasvezel. Een zakelijk glasvezel abonnement is onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil, nu en in de toekomst.

Zakelijk glasvezel van Digihero

Als ondernemer is zakelijk glasvezel de nieuwe norm. Razendsnel internetten, telefoneren en online zaken doen. Je kunt moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden. Denk ook aan jouw pinbetalingen, alarmsysteem of het beheer van uw webshop. Met Zakelijk Glasvezel kun je internetten met ‘de snelheid van het licht’. Glasvezel verstuurt data extreem snel en is ongevoelig voor storingen en vertragingen. Op basis van jouw wensen en de groei van uw bedrijf, is het eindeloos uit te breiden.

Klaar voor de toekomst

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, waardoor het internetgebruik jarenlang snel stijgt. De vraag naar snelheid zal nog meer toenemen. De capaciteit van glasvezel is enorm. Hierdoor is het ideaal voor zakelijk gebruik. Het maakt niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk, de snelheid blijft gelijk. Aangezien wij steeds meer werken met de cloud, is snel en betrouwbaar internet noodzakelijk. Algemene bedrijfsprocessen kunnen steeds sneller en beter worden uitgevoerd. Glasvezel kent geen limiet en in de toekomst zal een nog hogere snelheid worden behaald. Met Zakelijk Glasvezel van Digihero is jouw onderneming klaar voor de toekomst.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

  • Ideaal werken in de cloud
  • Meerdere diensten over een verbinding
  • Oplossing voor de toekomst
  • Altijd een stabiele verbinding

Schaalbare oplossingen

Een glasvezelverbinding is makkelijk en snel schaalbaar. Het maakt niet uit hoe snel jouw bedrijf groeit, je verbinding groeit moeiteloos met jou mee. Meerdere diensten kunnen worden geleverd over hetzelfde netwerk. Naast een extreem snelle internetverbinding, kun je ook kiezen voor VoIP. Daarmee kun je zakelijk bellen vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel. Het houden van videoconference, zonder vervelende haperingen, kan ook met glasvezel.

Ga voor snel en stabiel internet

Bel 010 30 60 000 of mail support@digihero.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 uur tot 16.30 uur. Onze medewerkers vertellen je graag meer over Zakelijk Glasvezel.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30