Wat is Lightspeed?

Huidige kassasystemen zijn log, traag en duur. En ze bieden nog niet eens de functionaliteit die je wenst van de 21e eeuw. Gelukkig is daar Lightspeed. Of je nu een restaurant, café of kledingwinkel hebt, Lightspeed is voorbereid op al jouw wensen.

Over Lightspeed

Lightspeed heeft Canadese roots en heeft zijn weg gevonden op de Europese markt. En hoe! De vele mogelijkheden die Lightspeed te bieden heeft worden door veel bedrijven geimplementeerd in de bedrijfsvoering. Lightspeed kenmerkt zich door drie waarden: flexibiliteit, veiligheid en toepasbaarheid.

Cloud-gebaseerde kassasystemen

Bekijk real-time wat je winkel of restaurant omzet. Lightspeed werkt via de cloud, en draait op je iPad, iPhone of iPod Touch. Naast de vele specialse functies, kan er ook een scala aan apps geintegreerd worden, bijvoorbeeld e-commerce apps. Hierdoor heb je de regie over je zaak of zaken. Het is ook nog eens mogelijk om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen.

Functies

Geavanceerde tafelbestellingen

Wijs bestellingen toe aan specifieke stoelen, zodat de ober weet wie wat wilt. Gaan de klanten naar een andere tafel? Dat is geen nekel probleem. Je kunt de rekening overzetten naar de nieuwe tafel.

Locatiebeheer

Je kunt meerdere verdiepingen en verschillende tafeltypes via de app toevoegen. Ook is het mogelijk om verschillende fysieke locaties toe te voegen en voorraadinformatie daartussen te delen.

Personeelbeheer

Creëer verschillende personeelsaccounts met zeer aanpasbare machtigen. De medewerkers kunnen zich zelf aan en afmelden, en je kunt de opbrengsten per medewerker bekijken via het manager-account.

Reserveringen

Via de app is het mogelijk om reserveringen aan te nemen op ingestelde tijden, het aantal klanten toe te voegen, de reserveringsstatus te bekijken en andere details.

Menu-opties

Naast individuele producten is het mogelijk om menu’s samen te stellen. Daarnaast kun je upselling-deals toevoegen aan gerelateerde producten, zodat je geen enkele kans mist om meer te verkopen.

Voorraadbeheer

Houd je voorraad op peil met behulp van inventaris tracking van individuele producten. Zo weet je precies wanneer je wat bij moet bestellen.

Wil je meer weten over onze Lightspeed kassasystemen?

Neem dan snel contact op! We helpen je graag verder.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30