Waarom je klaar bent voor de toekomst met glasvezel

Waar zouden we zijn zonder internet? Als je erover na gaat denken dan kunnen we vaststellen dat we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Een stabiele en veilige internetverbinding is cruciaal voor het functioneren van bijna iedere onderneming. Het internet wordt gebruikt om met klanten te communiceren, voor het bouwen van de website, administratie en voor het verkopen en/of diensten. Internet is belangrijk en het gebruik wordt steeds intensiever. Glasvezel kan hiervoor de oplossing zijn.

Glasvezel, wat is het?

Glasvezel is een vezel, zo dun als een haar, gemaakt van een speciaal soort glas. Via deze vezel wissel je data met de snelheid van het licht uit. Met glasvezel heb je het snelste en stabielste internet in huis. Je kunt streamen, downloaden, online gamen en thuiswerken, tegelijkertijd!

Werking glasvezel

Het doorgeven van informatie via een glasvezelkabel kun je vergelijken met het doorseinen van een morsecode met hulp van een zaklamp. De informatie wordt overgebracht door middel van korte en lange signalen, een serie aan punten en strepen. Zo geef je een boodschap door in morsecode. Bij glasvezel gaat het ook zo, alle informatie wordt verstuurd door een laserlicht. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, des te sneller kan de informatie over en weer worden gestuurd.

De voordelen van glasvezel

Glasvezel heeft veel voordelen. Het is sowieso sneller dan welk ander beschikbaar netwerk in Nederland dan ook. Je kunt meestal kiezen tussen de snelheden 50, 100 en 500 Mbps. Ter vergelijking, de gemiddelde snelheid in Nederland is rond de 15 Mbps. Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Uploaden duurt 20 keer langer bij andere verbindingen dan downloaden. Bij glasvezel is dit gewoon gelijk. En communicatie via glasvezel verbruikt weinig energie, er komen geen giftige stoffen vrij in de grond en het netwerk heeft een lange levensduur. Glasvezel is goed voor het milieu!

Klaar voor de toekomst

Glasvezel is de nieuwe norm voor de ondernemer. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte is glasvezel het netwerk van de toekomst. Telefonie, clouddiensten, pintransacties, videoconferencing en meer. Glasvezel kan alles aan! Zonder storingen, onderbrekingen of vertragingen. Iedereen kan in een hoog tempo de gewenste (online) werkzaamheden verrichten. De mogelijkheden zijn eindeloos met glasvezel. Je bent klaar voor de toekomst met zakelijk glasvezel van Digihero.

Meer weten?

Heb je vragen over glasvezel of wil je meer informatie over zakelijk internet, andere producten of diensten? Bel 010 30 60 000 of mail info@digihero.nl. We staan voor je klaar.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30