Waarom je klaar bent voor de toekomst met glasvezel

Internet, we gebruiken het vaak. We kunnen ook niet meer zonder. Een goede en veilige internetverbinding is essentieel voor het functioneren van bijna iedere onderneming. Het Internet wordt gebruikt om met klanten te communiceren, voor de administratie en voor het verkopen van producten en/of verlenen van diensten. Internet is belangrijk en het gebruik wordt steeds intensiever. Dat is natuurlijk al een reden om te kijken naar glasvezel.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een vezel, zo dun als een haar, gemaakt van een speciaal soort glas. En het zijn deze glasvezels die er voor zorgen dat jouw data, vertaald in laserlicht, extreem snel worden verstuurd. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, des te sneller kan de informatie over en weer worden gestuurd. Je kunt het vergelijken met morsecode, waarbij informatie wordt overgebracht door middel van korte en lange signalen. Het glasvezelnetwerk heeft een enorme capaciteit waardoor het moeiteloos grote hoeveelheden data aankan.

Glasvezel is sneller dan het licht

Het is razendsnel. Een wereld gaat voor je open als je overstapt naar glasvezel. De bandbreedte is symmetrisch, dit houdt in dat het uploaden net zo snel gaat als downloaden. Daarom is glasvezel een aanrader voor alle ondernemingen. Ook maakt het niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het internet. De snelheid blijft gelijk, waardoor algemene bedrijfsprocessen kunnen steeds sneller en beter worden uitgevoerd. Er zijn geen limieten en in de toekomst kan glas met glasvezel nog een hogere snelheid worden behaald.

Moeiteloos in de cloud

Stelt je eens voor: je bent bezig met een enorm belangrijk project en er moeten deadlines behaald worden. Dan is signaalverlies op dat moment misschien wel jouw grootste vijand. Radiogolven, corrosie, elektriciteitsstoten en zelfs slecht weer kunnen signaalverlies veroorzaken bij DSL- en kabelverbindingen. Kies daarom voor Zakelijk Glasvezel van Digihero. Jouw problemen zijn verleden tijd. Glasvezel is namelijk ongevoelig voor dergelijke storingen en vertragingen. Ga voor een stabiele verbinding met een zo hoog mogelijke uptime. Zorg ervoor dat jouw onderneming altijd online is.

Klaar voor de toekomst

De cloud is de toekomst. Internet, telefonie, online back-up, pintransacties, videoconferencing en meer. Glasvezel kan alles aan, zonder storingen, onderbrekingen of vertragingen. Iedereen binnen jouw organisatie kan ongehinderd in een hoog tempo gewenste (online) werkzaamheden verrichten. Dit is ook nodig, het internetgebruik zal alleen maar toenemen. We versturen en ontvangen steeds grotere hoeveelheden data en daarnaast hebben steeds meer toepassingen. Ook willen we zoveel mogelijk applicaties tegelijk laten draaien. Internet van de hoogste kwaliteit is een must en glasvezel is daar helemaal klaar voor. Zelfs als we nog meer en nog sneller willen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je bent klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel van Digihero.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30