Een pinapparaat voor iedere ondernemer

Klanten pinnen steeds vaker. Het is veilig, snel en makkelijk. Of je een klein café bezit of een grote kledingwinkel, Digihero biedt pinoplossingen aan voor elke ondernemer.

Pinnen is een veilige en snelle manier van betalen, die nu ook via een gewone internetverbinding kan, zonder extra kosten voor een speciale pinlijn. Digihero levert een veilige en geschikte internetverbinding voor het pinnen. Met de alles-in-een betaalautomaten van Digihero is het mogelijk om niet alleen contactloos, maar ook met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mastercard, te betalen. We bieden dan ook volledig zelfstandig werkende pinautomaten aan.

We bieden de volgende pinoplossingen aan

Digihero biedt drie verschillende pakketten aan, namelijk Vast, Mobiel en Mini:

Digihero PIN Vast

 

Digihero PIN Mobiel

Digihero PIN Mini

Vaste pinautomaat

Een vast pinapparaat maakt gebruik van een bekabelde internetaansluiting en transacties worden zeer snel verwerkt. Doordat het model een compacte uitvoering heeft, neemt het weinig plaats in op uw balie. De pinautomaat heeft een helder display en verlichte toetsen. Ideaal voor ondernemers met een toonbank.

Mobiele pinautomaat

De mobiele pinautomaat dat wij aanbieden is één van de flexibelste, omdat de pinautomaat niet alleen in Nederland, maar door heel Europa gebruikt kan worden. Hierbij zal de pinautomaat altijd verbinden met het sterkste signaal en gaat maar liefst 48 uur mee zonder opnieuw te hoeven opladen. Opladen kan overigens eenvoudig door de micro USB-aansluiting.

Mini pinautomaat

Deze kleine pinautomaat is uitgerust met GPRS, wat betekent dat klanten overal in Nederland makkelijk kunnen pinnen. Een opgeladen batterij gaat ruim 12 uur mee en kan eenvoudig opgeladen worden met de micro USB-aansluiting. Vanwege het compacte formaat is het ideaal voor ondernemers die (veel) bezorgingen verrichten.

Meer weten over onze pinoplossingen?

Wij geven je graag informatie. Bel 010 30 60 0000 of mail support@digihero.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kun je ons bereiken tussen 09:00 uur tot 16.30 uur. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30