Het alles-in-een kassasysteem voor het MKB

Stel je eens voor. Je hebt alleen een laptop, desktop, tablet of smartphone met internetverbinding nodig om overal en altijd toegang tot je kassasysteem te krijgen. Van het beheren van de voorraad tot het bijhouden van klantrelaties, beheer alles binnen één geavanceerd systeem.

Ooit gehoord van mobiele kassasystemen? Zo niet, dan gaat er een compleet nieuwe wereld open voor mensen die in de horeca of retail werken. Je kunt op elk gewenst moment met een willekeurig apparaat het bedrijf runnen. Sneller transacties verwerken, rijen aan de kassa’s worden korter en je kunt klanten sneller helpen. Ook bieden mobiele kassasystemen een tal van nieuwe mogelijkheden om jouw producten te verkopen. Denk bijvoorbeeld eens aan een pop-up store, beurzen of festivals.

Geniet van de volgende voordelen

  • Overal en altijd toegang tot je kassasysteem
  • Centraal voorraadbeheer
  • Alle transacties op één plek
  • Geavanceerde klantgegevens
  • Rooster makkelijk personeel in
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goed inzicht in verkoopdata
  • Overzichtelijke rapportage van real-time data

We werken samen met onze partner Lightspeed

De geavanceerde kassasystemen in de Cloud worden geleverd door onze partner Lightspeed. Dit bedrijf ondersteunt al 14 jaar lang zelfstandige retailers en horecaondernemers met de tools en informatie die ze nodig hebben om hun bedrijf te runnen, onderhoud en uit te breiden. Samen met Lightspeed zorgen we een goede aansluiting van het cloud-gebaseerde kassasysteem bij ondernemers. We bieden een persoonlijke service én een alles-in-één oplossing voor de horeca en retail.

Hét retail kassasysteem voor de toekomst

Houd je voorraad in real-time bij in je kassasysteem. Bescherm het hart van je onderneming – met alle data op één plek. Zo kun je de kosten en je niet-verkopende voorraad in de gaten houden. Krijg meldingen wanneer je nieuwe voorraad moet inkopen. Het kassasysteem houdt alles bij, wat je maar nodig hebt. Met meer dan 40 rapportages kun je voorraad en verkoop uit elke periode meten. Daarnaast kun je meerdere locaties managen met een kassasysteem dat met je meegroeit.

Het horeca kassasysteem dat alles aan kan

Lightspeed Restaurant is speciaal gemaakt voor restaurants en diverse horecaondernemingen. Het systeem is ook offline beschikbaar, je hebt zelfs een volledig functionele offline-modus. Valt je Wi-Fi uit? Geen enkel probleem. Je kunt tot twee weken doorwerken met de offline modus. Zodra alles weer werkt, wordt alle data gesynchroniseerd met de Cloud. Daarnaast kun je meer gasten bedienen met bezorgen en afhalen. Werk efficiënt door alle online bestellingen via één scherm te verwerken en maximaliseer je bezorgzone om zoveel gasten te bereiken. En je kunt contactloos betalen aanbieden om je gasten en personeel te beschermen.

Meer weten?

Bel 010 30 60 000. Onze specialisten geven graag meer informatie over de mogelijkheden. We zijn aanwezig op maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30