Glasvezel: razendsnel en betrouwbaar

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en zo normaal als water wat uit de kraan stroomt. Voor de particulier, maar ook voor de ondernemer. Tegenwoordig is het aanbieden van een Wi-Fi netwerk net zo belangrijk als goed eten. Maar er zijn ook vaste computers, tablets of televisie in de wachtkamer. Hierdoor zijn snelle internetverbindingen noodzakelijk en onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven.

De bovenstaande zaken vergen veel van een internetverbinding. Het is ook frustrerend dat het huidige koperen kabelnetwerk storingsgevoelig is. Bij een storing lopen veel ondernemers omzet aan. Pinautomaten, het alles-in-een kassasysteem van Lightspeed en andere producten die internet nodig hebben, doen het natuurlijk niet bij een internetstoring. Dat is net datgene wat je nodig hebt om een zaak te runnen. Met Zakelijk Glasvezel van Digihero zijn jouw zorgen voorbij.

Razendsnel internetten, nu en in de toekomst

Glasvezel is razendsnel en wordt daarom ook wel de ‘snelheid van het licht’ genoemd. Het werkt met de hoogst mogelijke snelheid om data te versturen. En is ongevoelig voor storingen en vertragingen. Grote hoeveelheden data? Dat kan een glasvezelnetwerk moeiteloos aan. Je kunt binnen enkele seconden bestanden down- en uploaden. Met glasvezel ben je verzekerd van stabiel internet met gegarandeerde snelheden. Je kunt alles tegelijk: bellen, internetten, e-mailen, televisie kijken op diverse televisies tegelijk, zonder verlies van snelheid. Ideaal toch?

Waarom Zakelijk Glasvezel van Digihero?

Dat is simpel. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst. Dagelijks maken we volop gebruik van het internet en telecommunicatie. En dit zal nog meer gaan toenemen. Zeker wanneer de technologische ontwikkelingen supersnel elkaar opvolgen. Dan is een koperen netwerk niet meer voldoende. Er is altijd meer capaciteit en snelheid nodig. Daarom is glasvezel de oplossing voor razendsnel internet. Glasvezel is niet alleen de snelste, maar ook het meest betrouwbare internet. Dit komt omdat glasvezel minder gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

Glasvezel is de toekomst. Ben jij er al klaar voor?

Heb je vragen of opmerkingen? Of heb je meer informatie nodig? We hebben een team van specialisten die jou alles kunnen vertellen over glasvezel. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op en bel naar 010 30 60 000 of mail naar support@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30