Genieten van razendsnel internet

Verzekerd van snel internet, zelfs met veel gebruikers in grote ruimtes. Hoe? Dat kan met de Multi Acces Point oplossingen van Ubiquiti. Voorzie jouw bedrijfspand met een stabiele Wi-Fi verbinding.

Internet, dat is toch niet meer weg te denken in de huidige tijd? Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven. Wifi voor bezoekers bijvoorbeeld. Maar ook de apparaten die verbonden dienen te zijn met het Internet. Meer en meer apparaten maken gebruik van Wi-Fi en soms heb je niet genoeg aan een enkel Wi-Fi punt. Snelheid en het bereik kunnen dan namelijk in een rap tempo minder worden.

Profiteer van een stabiele Wi-Fi verbinding

Ubiquiti heeft een reeks access points ontwikkeld voor grote zakelijke ruimtes. De Ubiquiti Access Points hebben een schijfvorming design wat aan het plafond wordt opgehangen. Er kunnen meerdere access points aan elkaar aangesloten worden om het netwerk te vergroten. Een extra stroomkabel is niet nodig, doordat de acces points hun stroomvoorziening verkrijgen via PoE (Power over Ethernet).

Installatie en onderhoud

Digihero verzorgt de installatie en onderhoud. Wij dragen zorg voor het onderhouden van jouw Wi-Fi oplossing waardoor je jarenlang van goed internet kunt genieten. En jouw bezoekers natuurlijk ook! Daarom werken onze medewerkers altijd op grond van de huidige normeringen en veiligheidseisen. Zo zijn we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en volgen de medewerkers regelmatig cursussen.

Deze klanten gingen u voor

We werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Dit is ook van toepassing op onze Wi-Fi oplossingen. Inmiddels hebben we meerdere klanten voorzien van Ubiquiti apparatuur. Vestigingen van onder andere Dunkin’, Multivlaai, Hubo en 30ML gingen je voor.

Profiteer ook van een snelle Wi-Fi verbinding

Bel 010 30 60 000 of mail  support@digihero.nl. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten helpen je graag verder.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30