Online Back-up, zakelijk onmisbaar

Wanneer maakte jij voor het laatst een online back-up? Waarschijnlijk kun je je dat niet eens meer herinneren of misschien heb je zelfs nog niet eerder een back-up gemaakt! Dat is erg gewaagd, omdat we in Nederland steeds meer waardevolle data opslaan en gebruiken.

Computers kunnen zomaar ermee ophouden of crashen. Voordat je het weet zijn alle belangrijke bestanden weg. In het ergste geval kunnen primaire bedrijfsprocessen bij het verlies van bedrijfsdata stil te komen te liggen. Dit kan leiden tot grote schade. Met een goede back-up kun je alle gegevens terughalen, dan verliest u ook geen tijd en geld.

Iedereen maakt fouten

Eerlijk is eerlijk; iedereen maakt wel eens fouten. Echter, gebeurt dit vaker dan je denkt. Elke medewerker kan bij het downloaden van een bestand een virus binnenhalen of misleid worden door een phishingmail. Het kan werkelijk iedereen gebeuren! Maak daarom om de zoveel tijd een back-up van al jouw bestanden. Hierbij is een back-up op de computer zélf vaak niet voldoende. Als een back-up ergens anders wordt bewaard, is het vele malen veiliger. Als er iets misgaat, heb je  altijd de juiste bestanden om op terug te vallen.

Pas op voor cybercrime

Met de digitalisering van de samenleving groeit de interesse in cybercrime. Cybercriminelen zien in dat er veel geld te halen valt met data. Ze stelen data of gijzelen het tijdelijk. In ruil voor geld, maken de criminelen de data weer beschikbaar. Het is een zeer lucratieve business. Organisaties die hun bescherming onvoldoende op orde hebben, daar gaan ze als eerste op af. Een goed plan voor het maken van back-ups kan de impact van een aanval beperken en voorkomen dat waardevolle data verloren gaat.

Wij bieden dé oplossing aan

We kunnen aanvallen, rampen, technische falen van systemen of menselijke fouten niet altijd voorkomen. Wel kun je jouw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen kostbaar dataverlies. Onze oplossing? Acronis Back-up. Met de back-up van Acronis wordt alles goed beschermd en verlies je geen data meer door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal. Jouw data kan op verschillende apparaten via één centrale console beheerd worden. Beheer en monitor alle activiteit en stel met een paar klikken een compleet back-up schema in. Acronis Back-up biedt ’s werelds eenvoudigste en snelste gegevensbescherming. Het is dé oplossing om uw bedrijfsdata te beschermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van online back-up en wat daarbij komt kijken?

Neem contact op met onze klantenservice. Bel 010 30 60 000 of mail naar support@digihero.nl. We helpen u graag verder!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30