Conference call, wat is dat?

Conference call wordt ook telefonisch vergaderen genoemd. Tegenwoordig is een conference call een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Tegenwoordig gebruiken we het meer dan ooit. Wat houdt een conference call in en wat zijn precies de voordelen van een conference call?

Wat is een conference call?

Twee uur reizen naar een vergaderlocatie. Dat is niet zo leuk. Zeker wanneer je in een file staat. Met een conference call is dat verleden tijd. Met de mogelijkheden binnen VoIP telefonie kun je eenvoudig een telefonische vergadering opzetten. Een conference call reserveren of inbellen naar een duur 0900 nummer? Dat is niet meer nodig. Je kunt altijd met een kleine of grote groep deelnemers simpel en snel een telefonische vergadering opzetten.

Conference call is een efficiënte manier van vergaderen

Zoals we eerder aangaven, een conference call is een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Je bespaart tijd en je kunt een vergadering terugluisteren. Ideaal wanneer je even niet meer weet wat er gezegd werd tijdens een bepaald onderwerp. Zo kun je makkelijk de notulen uitwerken zonder dat je iets belangrijks vergeet. Met de gespreksopname worden alle telefonische vergaderingen automatisch opgenomen. Je hebt alles wat op audio is besproken of afgesproken, heel handig om discussies te voorkomen.

Conference call, beter voor het milieu

Een conference call is niet alleen zeer efficiënt en flexibele manier om te vergaderen, het is ook goed voor het milieu. Je hebt vast wel eens te maken gehad met veeleisende klanten. Zij vragen vaak waar de producten vandaan komen en denken goed na over de milieu-impact van zakelijke beslissingen. Met een conference call kun je veel tijd besparen en het is een goede aanvulling die bijdraagt aan de reductie van CO₂ uitstoot.

Onbeperkt conferencen voor een vast laag bedrag per maand?

Maak eenvoudig contact met iedereen, overal in de wereld. Bij Digihero kun je onbeperkt conferencen voor een vast laag bedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, wel zo makkelijk. Bel 010 30 60 000 of mail info@digihero.nl.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30