Kassasysteem

Wij bij Digihero staan klaar voor alle ondernemers in het mkb, zodat deze ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun vak. Heb je een bedrijf in de detailhandel of horeca? Dan kunnen wij vast één ding opnoemen dat voor jouw bedrijf onmisbaar is: een goed werkend kassasysteem. Bij Digihero bieden we voor deze verschillende sectoren verschillende kassasysteem oplossingen. Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties - beheer alles binnen één systeem. Met onze kassasystemen ben je klaar voor de toekomst.

Kassa
Winkel- en webshop voorraad in één overzicht
Integratiemogelijkheden
Meerdere locaties centraal managen
24/7 support

Lightspeed Kassasysteem

Bij Digihero werken we met kassasystemen van Lightspeed. En dat is niet zomaar! Met behulp van een Lightspeed kassasysteem blijft je onderneming dynamisch (ja, het merk doet zijn naam eer aan!). Je hebt toegang tot de kassa vanaf ieder device, als je maar internet hebt. Binnen het systeem beheer je de voorraad, klantrelaties en heb je altijd realtime inzicht.

Onze Kassasysteem partner

Lightspeed logo

Kassasysteem Retail

Onze moderne kassasystemen zijn perfect voor winkeleigenaren. De redenen? Je bent minder tijd kwijt aan je voorraadmanagement.
Je voegt producten toe en categoriseert eenvoudig. Alle data heb je op één plek, wat betekent dat je sneller inzicht hebt. Tel daarbij op dat er 50+ ingebouwde rapporten beschikbaar zijn en je kunt aan de slag met het verhogen van je omzet!

Multi-Locatie

Indien nodig kun je zelfs meerdere locaties centraal managen. Dankzij Lightspeed zorg je er voortaan voor dat de voorraden bij jouw fysieke winkels altijd op peil zijn en je nooit meer teveel verkoopt.

Beloon loyaliteit

Ook behoort een (geavanceerd) beloningsprogramma tot de mogelijkheden. Verhoog online én offline herhaalaankopen met behulp van dit programma. Waar je klant ook shopt, in de winkel, online of op zijn mobiel; vanaf nu kun je een consistente merkbeleving en service bieden.

Klant is koning

Niet alleen voor jou, ook voor de gebruiker is het een pluspunt. Lightspeed kassasystemen zijn perfect voor contactloos betalen, wat snel en veilig gaat.

Vanaf
€119,- p/m
Vanaf
€119,- p/m

Kassasysteem én webshop!

Overal verkopen, zowel in de winkel als via de webshop. Met de e-commerce module van Lightspeed (genaamd Ecom) maak je het werkelijkheid! Stel je het gemak eens voor: je beheert je voorraad, verzendingen, betalingen en verkooprapporten met één platform. Dus… Wil je jouw onderneming van twee walletjes laten eten? Ontdek Lightspeed Ecom!

Neem contact op

Kassasysteem Horeca

Als horeca eigenaar wil je klanten blij maken, toch? Ons kassasysteem gaat je hierbij helpen! We horen je denken: hoe dan? Uiteraard door snel betalen. Daarnaast maak je de klantervaring nog beter met behulp van integratiemogelijkheden, loyaliteitsprogramma’s en meer. Lees je mee?

Groei met data

Maar dat is pas het begin! Op basis van data (reserveringen) schets je vloerplannen zodat werknemers altijd weten waar ze moeten zijn. Daarnaast hebben klanten vele betaalmogelijkheden: creditcard, pinpas en QR-code.

Manage personeel

In het systeem kun je zelfs werknemersgegevens bijhouden. Bij werknemers is het bijvoorbeeld prettig om shifts te loggen en prestaties bij te houden.

Integraties

Wist je dat een modern kassasysteem ook diverse integratiemogelijkheden heeft? Hierdoor kun je verder denken dan je eigen zaak: het is perfect voor maaltijdbezorging, afhalen en online bestellen.

Vanaf
€109,- p/m
Vanaf
€109,- p/m

Andere diensten van Digihero

Naast Kassasystemen regelen wij nog veel meer voor het MKB. Zo bieden we onder andere Telefonie en Glasvezel, maar ook Pin en Clouddiensten aan.
Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat je alles onder één dak hebt. En we denken graag met je mee, zodat je je alleen druk hoeft te maken over het uitoefenen van je vak. Dat is onze missie!

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30